Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi alapján döntenek vallás...

Mi alapján döntenek vallás után a a közös felügyeletről??

Figyelt kérdés
Volt párommal 4 éve vagyunk külön és van egy 5 éves gyermekünk azóta nem nagyon látta a gyermeket mert nem szerettem volna oda adni neki viszont most kérte a közös felügyeletet és nem tudom én mennyiben szólhatok bele? Ebbe? apszolut nem szeretném még csak oda adni sem nem hogy közös felügyeletbe bele menni... Segítsetek ilyenkor mi van??

2020. máj. 15. 10:18
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon a váltott elhelyezés senkinek se lesz jó, főleg a gyereknek nem. Az lenne a legjobb ha meg tudnátok állapodni, hogy olyan gyakran mehetsz a gyerekért ahogy te szeretnél, persze mikor nekik is jó. Mondjuk nem csak hétvégente, hanem közben te mennél érte oviba/iskolába
2020. máj. 16. 12:50
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos a legrosszabb az egészben, vagy a legjobb kitudja, hogy a volt párom kb 100 méterre lakik tőlem a faszijával és a gyerekekkel.

Most két naponta nálam vannak a srácok, de szerintem ha neki itélnék akkor is bármikor láthatnám őket. Sajnos a baj, hogy hiába vagyok sokat velük, a család képet ott látják. Ott van anya, a féltestvérük, meg a faszi. Én meg egy különélő apa vagyok. Egyébként gondoltam lehet az egyik gyermek nálam lehetne, persze ez csak kb. papiron lenne így, mert a suliban, oviban bármikor találkozhatnának, meg itt is bármikor vándorolhatnának.

Szóval sehogyse jó.

Azért ha mindent elmondanák töviről hegyire a bíróságon kiváncsi lennék mit mondanának.

2020. máj. 16. 13:04
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos te mindig is a különélő apa leszel, ezellen nem tudsz tenni, inkább arra kelle majd koncentrálnod, hogy te is találj valakit akivek majd lehet közös gyerek is és neked is lesz családod. Hosszútávon csak magadnak ártassz azon ha csak a gyerekeknek szenteled az életed és várod mikor találkozhatsz velük
2020. máj. 16. 13:17
 34/39 anonim ***** válasza:
70%

Ez igaz, csak kurvára nem azért vállaltam gyereket, hogy utánna ezt kapjam.

Igazságtalan az élet.

Remélem visszanyal nekik a fagyi.

Mostmég úgy érzem a saját gyermekeim szúrnám hátba, ha tovább lépnék.

Persze ez változhat.

2020. máj. 16. 14:21
 35/39 anonim ***** válasza:

30. "Nálunk is eléggé fura helyzet akakult ki.

Egyenlőre úgy néz ki a feleségem a váltott elhelyezést preferálja." - Mit mond? Milyen indokolassal?

2020. máj. 16. 14:44
 36/39 anonim ***** válasza:
34.-nek teljesen igaza van. Alig latja igy valaki. Sajnos!
2020. máj. 16. 14:59
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Konkrét indoklás nincs a részéről, ő belemenne ebbe,úgy vélem. ...és igen tudom hogy ez rohadtul nem jó a gyerekeknek, kívülállóként én is ezt mondanám, de mivel részese vagyok ennek a dolognak, mégsem tudom tartani magam a gyerekek nélkül. Hiányoznak. Igazából a család maga.

Egyik napról a másikra megszünt a családi életem.

Igazából amíg nálam vannak a gyerekek, addig az nekik csak jó. Belegondoltam abba is ha mindig az anyjuknál lennének a fiúk, akkor lehet nekik lenne sok.

Viszont én nem tudok nélkülük élni, pedig néha nehéz velük.

4 hónap telt el, szóval még friss a dolog.

A feleségem szerintem nem gondolta át rendesen ezt a dolgot, de ha maradt volna se lett volna már minden ugyanaz.

2020. máj. 16. 20:14
 38/39 anonim ***** válasza:
34es, írtam privátban
2020. máj. 16. 20:35
 39/39 anonim ***** válasza:
#28 ismerősöm is ilyen helyzetben volt, ők rendőrt hívtak és jegyzőkönyvet vetettek minden egyes alkalommal mikor nem kapta meg a gyereket. rendőr kiment, látta hogy a gyerek nincs ott, ezt leírta, ezzel mentek a bíróságra. így lehet bizonyítani
2020. máj. 16. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!