Mi alapján döntenek vallás után a a közös felügyeletről??
Sajnos a legrosszabb az egészben, vagy a legjobb kitudja, hogy a volt párom kb 100 méterre lakik tőlem a faszijával és a gyerekekkel.
Most két naponta nálam vannak a srácok, de szerintem ha neki itélnék akkor is bármikor láthatnám őket. Sajnos a baj, hogy hiába vagyok sokat velük, a család képet ott látják. Ott van anya, a féltestvérük, meg a faszi. Én meg egy különélő apa vagyok. Egyébként gondoltam lehet az egyik gyermek nálam lehetne, persze ez csak kb. papiron lenne így, mert a suliban, oviban bármikor találkozhatnának, meg itt is bármikor vándorolhatnának.
Szóval sehogyse jó.
Azért ha mindent elmondanák töviről hegyire a bíróságon kiváncsi lennék mit mondanának.
Ez igaz, csak kurvára nem azért vállaltam gyereket, hogy utánna ezt kapjam.
Igazságtalan az élet.
Remélem visszanyal nekik a fagyi.
Mostmég úgy érzem a saját gyermekeim szúrnám hátba, ha tovább lépnék.
Persze ez változhat.
30. "Nálunk is eléggé fura helyzet akakult ki.
Egyenlőre úgy néz ki a feleségem a váltott elhelyezést preferálja." - Mit mond? Milyen indokolassal?
Konkrét indoklás nincs a részéről, ő belemenne ebbe,úgy vélem. ...és igen tudom hogy ez rohadtul nem jó a gyerekeknek, kívülállóként én is ezt mondanám, de mivel részese vagyok ennek a dolognak, mégsem tudom tartani magam a gyerekek nélkül. Hiányoznak. Igazából a család maga.
Egyik napról a másikra megszünt a családi életem.
Igazából amíg nálam vannak a gyerekek, addig az nekik csak jó. Belegondoltam abba is ha mindig az anyjuknál lennének a fiúk, akkor lehet nekik lenne sok.
Viszont én nem tudok nélkülük élni, pedig néha nehéz velük.
4 hónap telt el, szóval még friss a dolog.
A feleségem szerintem nem gondolta át rendesen ezt a dolgot, de ha maradt volna se lett volna már minden ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!