Apukám elenged, de anyukám nem. Mit tegyek? (Többi lent⬇)
Figyelt kérdés
Mennék egy fesztiválra és anyukám nem akar elengedni, apukám viszont igen.A szüleim elváltak és papiron apukámnál vagyok.Ez a fesztivál csak ilyen kisebb fesztivál. Anyukám pedig azért nem akar elenegedni , mivel nem mentem el vele misére.Csak nem értem hogy hogyan függ össze a mise meg a fesztivál, pedig anyukám ismeri azokat akikkel mennék meg minden. Hogyan vehetném rá hogy elengedjen?Előre is köszönöm a válaszokat.😊2018. aug. 22. 17:03
1/9 anonim válasza:
Szerintem semmiről nem maradsz le, max a sok drogos alkoholista hülyegyerekről, akik apuci pénzén menőznek. Ha ennyire lényeges, akkor mondd meg a szüleidnek, hogy beszéljék meg egymással, ne téged zavarjanak össze.
3/9 anonim válasza:
Ha apádnál vagy hivatalosan, akkor miért kell anyád engedélye?
4/9 anonim válasza:
"Mennék egy fesztiválra és anyukám nem akar elengedni, apukám viszont igen.A szüleim elváltak és papiron apukámnál vagyok." - Kérdező, ez ennyi, ha el akarsz menni, fogod magad, és elmész.
5/9 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Mennyire messzire és mivel kell utaznod?
Amúgy ha apukádnál vagy elhelyezve, akkor jogilag anyukádnak nem sok beleszólása van, kivéve ha esetleg külföldről van szó.
6/9 anonim válasza:
Anyukádnak ebbe NULLA beleszólása van, szóval menjél nyugodtan.
De ha baj lesz (ne legyen, de a párom felnőtt öccsét simán kirabolták és leütötték egy fesztről hazafelé), akkor apukádnak el kell számolnia a lelkiismeretével.
7/9 anonim válasza:
Hármas amúgy nem mond hülyeséget, engem 16 évesen életem első koncertjére bizony elkísért apa :), figyelt rá, hogy ne bánthassanak.
Nem zavart,nyugodtan bulizhattam, meg vett egy sört nekem, de a háttérből vigyázott, mert volt pár őrült fazon.
8/9 anonim válasza:
Anyukád ezzel akar büntetni, nem tartom a legjobb nevelési módszernek, de ha mindenképp lelkileg akkor vagy nyugodt, ha ő is áldását adja, ígérj neki meg valamit, aminek örülne (például elkíséred misére) és tartsd is be. ;)
9/9 anonim válasza:
Szektássokkal nem lehet sokat kezdeni. A helyedben ez után se mennék el egy birka gyűlésre se ( misére ). A többiek pedig már le írták, ha belföldön van akkor anyudnak nincs túl sok bele szolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!