Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi alapján döntenek vallás...

Mi alapján döntenek vallás után a a közös felügyeletről??

Figyelt kérdés
Volt párommal 4 éve vagyunk külön és van egy 5 éves gyermekünk azóta nem nagyon látta a gyermeket mert nem szerettem volna oda adni neki viszont most kérte a közös felügyeletet és nem tudom én mennyiben szólhatok bele? Ebbe? apszolut nem szeretném még csak oda adni sem nem hogy közös felügyeletbe bele menni... Segítsetek ilyenkor mi van??

2020. máj. 15. 10:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Minden hétvége nem lehet az övé.Minden második hétvége,ünnepek fele és a szünetek egy része.

A legjobb ha ezt ti megbeszélitek,lehet kompromisszumot kötni,sőt ajánlott is. A gyerek később sérelmezheti,hogy miért nem vesz részt az apja az életében.

Ha nincs semmi kizáró ok,akkor engedned kell,szerintem kezdjétek el az össze szoktatást és próbáljatok megegyezni.

2020. máj. 15. 13:05
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Minden hétvégét nem fogja megkapni, hiába kéri, de a minden másodikat, ott alvással (nyilván ez életkor-függő is), igen.

Természetesen lesz "szoktatás", ha kisgyerekről van szó.

Majd a bíróság kioktat titeket.

2020. máj. 15. 13:11
 13/39 anonim ***** válasza:
14%
Csak ne felejts el tartasdijat is kerni, visszamenoleg! Ha mar apat akar jatszani, hirtelen... Mert nem csak jogok, de kotelessegek is vannak am! Hulye meg ne legyel, ne dolj be semmifele igergetesnek, dumanak.
2020. máj. 15. 13:36
 14/39 A kérdező kommentje:
Hát 4 éves öt lessz nemsokára
2020. máj. 15. 13:36
 15/39 A kérdező kommentje:
Azt kaptam végig
2020. máj. 15. 13:37
 16/39 anonim ***** válasza:
80%
Kedves válaszoló nem tetszett érteni a kérdést a hölgyike nem engedte a gyermeket az apához.. Úr isten olvassa már el rendesen a kérdést
2020. máj. 15. 13:42
 17/39 anonim ***** válasza:
90%
A 13-as valami frusztrált nő lesz, aki utálja a férfiakat. :D
2020. máj. 15. 13:43
 18/39 anonim ***** válasza:
94%
Ja, tenyleg. Rendesen kellett volna elolvasni, neha sikerul. :-D Most, ugy latszik, nem. Tehat, akkor azt kene kideriteni, miert nem akartuk odaengedni a gyereket az apahoz? Mit muvelt az a joember, amivel erre okot adott?
2020. máj. 15. 13:53
 19/39 anonim ***** válasza:
37%
19-es. Nem fusztracio, sajnos. Apamtol is le kellett tiltani. A gyereket nem csak megcsinalni kell am... :-D Aztan kibujni mindenfele felelosseg alol. De nem csak en vagyok sajnos az elo pelda, rengeteg helyen lehet ilyennel talalkozni a mai napig.
2020. máj. 15. 13:56
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
És a gyerek mit szól ehhez? Azért már nem olyan pici
2020. máj. 15. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!