Miért akarja anyám rám erőltetni ezt a vallásos izét? 17/f
Folyton azt akarja, hogy vasárnap reggel a család többi tagjával én is menjek szépen misére, és legyek ott vagy másfél órát.
Persze én nem akarok menni, és nem is megyek, de mindig ezt hallgatom, hogy szégyelljem magam, meg hogy megbánom még ezt... A másik meg hogy szerinte ki kéne mennem a temetőbe "meglátogatni a halott rokonainkat...".
Vasárnap reggel fél8-tól van a mise, ha szombaton elmegyünk valahová bulizni, és hajnalban jövünk csak haza akkor miért kéne nekem olyan korán felkelni? Miért akarja rám erőltetni ezt az egészet?
Úgy birom, amikor az emberek vallásnézetet próbálnak még a családra is ráerőltetni.
Nálunk, azt se bánják, hogy én ateista vagyok. Tiszeteleben kellene tartani mások nézeteit, ha te már annyival tiszteletben tartod a sajátodat. (mármint ha te nem szólsz be nekik semmit, nekik miért kén e?) Erről kellene elbeszélgetni velük.
A vallásos vitáknál eszembe jut mindig, amit olvastam régen. Egy ismeretlen fogoly a haláltáborban az alábbiakat véste egy barakk falába: “Ha létezik isten, akkor majd könyörögnie kell a megbocsátásomért!”
Nagyon érdekelne, hogy hol volt a hatalamas isten akkor, vagy most a szíriai háború idején. Vagy hogy a francban van az, hogy a vatikán hatalmas aranykészleteken és vagyonokon csücsül, miközben emberek pusztulnak éhen, mi meg adónk egy %-át kötelezően a beteg hazug pedofil egyháznak kell adnunk. Annyira utálom a vallás összes formàját, hogy kifordul tőle a belem, erre baz.meg itt egy fa.z kormàny is, aki csontig benyal az egyháznak és agyba-főbe pénzelik őket.
(Bocs, ha nem ide vág, de már nagyon kikívánkozott ez belőlem)
Válaszolva. Menekülj abból a környezetből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!