Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi alapján döntenek vallás...

Mi alapján döntenek vallás után a a közös felügyeletről??

Figyelt kérdés
Volt párommal 4 éve vagyunk külön és van egy 5 éves gyermekünk azóta nem nagyon látta a gyermeket mert nem szerettem volna oda adni neki viszont most kérte a közös felügyeletet és nem tudom én mennyiben szólhatok bele? Ebbe? apszolut nem szeretném még csak oda adni sem nem hogy közös felügyeletbe bele menni... Segítsetek ilyenkor mi van??

2020. máj. 15. 10:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%
Kb eddig 5-ször látta a gyermeket szoval semmit nem szól hozzá.. Egyszerűen nem szeretném hogy a nojevel legyen egy légtérben ennyi.. De 13as ne itt veszekedj légyszíves
2020. máj. 15. 16:44
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát, Utolsó... Szerencsére a bíróságot nem érdekli, hogy TE mit szeretnél. :D
2020. máj. 15. 16:47
 23/39 anonim ***** válasza:
33%
Ez a legnagyobb baj, hogy a birosagot nem érdekli... Kérdező én elvalt apuka vagyok. De teljesen megertelek. A gyereket sosem veszik figyelembe hogy neki mi a jo. Nem feltetlen az a jo neki hogyha ha akar ha nem menni kell az apjahoz. Ezt ki kell erdemelni....
2020. máj. 15. 18:50
 24/39 anonim ***** válasza:
56%
Miert nem szeretned, hogy a nojevel legyen egy legterben a gyerek?
2020. máj. 15. 18:54
 25/39 anonim ***** válasza:
26%
Csak úgy 😀
2020. máj. 15. 19:28
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

A bíróság leginkább a gyermeket nézi szerintem.

Válás előtt álló apuka vagyok.

Nem tudom nálatok mennyire volt tervezve a gyermek, mert kicsit fura a sztori.

Ha én lennék az apuka, már rég behuztam volna a bíróságra, vagy a gyámügyre, hogy az anya nem enged láthatást. A második ilyen esetnél már tudtommal pénzbírság is kiszabható, illetve további akadályozásnál akár börtön is jár érte.

2020. máj. 16. 11:42
 27/39 anonim ***** válasza:
26. Abban az esetben mi van, ha a gyerek nem akar lathatasra menni?
2020. máj. 16. 11:57
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
26os, ha válás előtt állsz, akkor majd csak most fogod megtudni, hogy azért a valóságban ez nem így működik, hiába ez a papírforma. Egyik ismerősömnél is váláskor még nagy együttműködést mutatott anyuka, csak hogy megkapja a felügyeleti jogot, meg az általa elgondolt gyerektartást, aztán jött a szivatás. Ismerősöm lassan 1 éve nem látta a gyereket, a gyámügy egyszer behívta mindkettőjüket, hogy egyezzenek meg, anyuka megint eljátszotta, hogy jó akkor innentől mahd együttműködő lesz, persze ismét hazudott. Azóta hiába megy az ismerősöm a gyámügyre, nem igazán foglalkoznak vele. Jah és azt mondta a gyámügyes, hogy hivatalosan: első elmaradt láthatás után behívják őket elbeszélgetni, majd ha utána se változik anyuka hozzáállása figyelmeztetik, na ha még fél év múlva is ez megy megbűntetik kb 3000 Ftra, és ez emelkedik fokozatosan amíg csinálja, de neked közben fizetned kell a gyerektartást, amiből vígan kifizeti ezeket az összegeket és úgy szivat ahogy csak akar
2020. máj. 16. 12:18
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Jah és ami a vicc az egészben: ha anyuka azt állítja hogy ő márpedig odaadta a gyereket, de ez nem igaz, akkor neked kell bizonyítanod
2020. máj. 16. 12:19
 30/39 anonim ***** válasza:

Nálunk is eléggé fura helyzet akakult ki.

Egyenlőre úgy néz ki a feleségem a váltott elhelyezést preferálja.

Jól hangzik, sőt első körben én is arra gondoltam, csakhogy nem tudom mi lenne a jó.

Hosszútávon persze.

Sokat olvastam a témában pro és kontra de dülőre nem jutottam.

...ami a legdurvább hogy gyakorlatilag bármelyik kimenetelre van esély, szerintem.

2020. máj. 16. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!