Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hoz mindig ilyen kínos...

Miért hoz mindig ilyen kínos helyzetbe az anyukám?

Figyelt kérdés

Mintha nem bírná felfogni, hogy a boxer alsó, vagy alsónadrág az nem bugyi..

Vagy, hogy ne ilyen kisgyerekes becenéven szólítson.. Csanád vagyok és ő meg csancsikának hív..

Annyira zavaró, annyiszor elmondtam neki....De nem. Mindig vendégek előtt, barátaim előtt mindig így beszél.

Úszásra mentünk néhány évvel ezelőtt, és ott mondta, hogy berakok még egy pótbugyit neked jó? Ez 12 éves koromban történt.. Úgy égett a képemen a bőr, majd el süllyedtem szégyenemben..

2020. máj. 12. 13:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudooom, persze, hogy szeret, még jó, hogy nem baromnak hív :D
2020. máj. 12. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem cuki az anyukád! Légy férfi s mond meg anyukádnak, hogy anya mások előtt ne beszélj így kérlek mert égőnek érzem! Nagyon bonyolult? :D
2020. máj. 12. 20:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem bonyolult. Eddig minimum 20x tettem meg. a válasz mindig az volt ,hogy jóóó jóóó majd nem hívlak így.. Aztán persze, hogy úgy szólított ,hogy csaaaancsikaaaaaaa, gyereeeeee
2020. máj. 12. 21:06
 14/15 anonim ***** válasza:
20%
Nekem tetszik! :) Édes!
2020. máj. 12. 21:15
 15/15 anonim ***** válasza:
97%

Szegény, én komolyan sajnállak, szörnyű ez a Csancsika. Bár írták már, szerintem is egyetlen dolgot tehetsz, nem reagálsz rá, esetleg mikor már többször szóltak, visszakérdezel, hogy ki az a Csancsi?

Volt egy hasonló kérdés korábban, ahol az Istvánt mindig Pistának hívták, pedig ki nem állhatta a kérdező, ez is hasonló eset, ott is az volt a megoldás, hogy ne reagáljon rá.

2020. máj. 13. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!