Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akivel nagyon egymásba szerettünk és ő 19 én 15. Anyukám azt mondja hogy nagy a kor különbség de én tényleg nagyon szeretem és nem tudnám elfelejteni. Valaki volt már esetleg hasonló helyzetben, mit tud tanácsolni?
Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszok2016. júl. 10. 18:51
1/9 anonim válasza:
Igazából szülők ellen nincs mit tenni...
2/9 anonim válasza:
Szerintem a 4 év még pont belefér ebben a korban. Ha a srác normális , nem erőltet olyasmit amit te 15 évesen még nem akarsz akkor nagy baj nem lehet. Sőt talán még "praktikus" is , mert remélhetőleg érettebb , bölcsebb és tapasztaltabb.
3/9 anonim válasza:
Szerintem beszéld meg anyukáddal, és mondd el neki hogy nagyon szeretitek egymást, mesélj neki a fiúról hátha akkor könnyebben megbarátkozik ezzel az egész dologgal. A tesóm is 15 éves volt mikor megismerkedett az akkor 20 éves barátjával, és már 6 éve együtt vannak. :)
4/9 anonim válasza:
Én 19 éves fiúként voltam együtt a 14 éves exemmel (teljesen jó volt a kapcsolatunk, nem a korkülönbség miatt szekítottunk. ) Nálunk úgy volt pl (igaz 100 km re laktunk egymástól szóval máshogy nem is lehetett volna megoldani ) hogy első alkalommal leutaztam hozzájuk, és be is mutatkoztam a családjának, vagy náluk ebédeltem. Szóval az exem anyja első nap meg is tudott róla győződni, hogy jó kezekben lesz a lánya :D
Szóval én is csak azt tudom ajánlani, hogy a fiú jöjjön el hozzátok, hogy anyud is lássa , és akkor utána már nem lehet panasz rá :)
A körkülönbséggel meg semmi baj, a lényeg az hogy ti szeressétek egymást :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat,nagyon rendesek vagytok <3
Köszönöm: a kérdező :)
2016. júl. 10. 23:33
6/9 anonim válasza:
Azt hittem hogy csak én vagyok ebben a helyzetbenxd Pont 15 éves voltam amikor osszejottem az akkor 19 éves baratommal. Nagyon ellenezték a szüleim és éppúgy tettem mint ahogy azt az előttem válaszolók mondták. Hazavittem és bemutattàk a szüleimnek megkedvelték:) Már másfél éve boldogan egyuttvagyunk:) sok sikert nektek is;)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek! <3
2016. júl. 18. 22:16
8/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen csak akkor ő 18 volt én meg akkor töltöttem a 14-et , anyukám örült neki nem is tiltott tőle mert rendes volt nagyon és nem csak arra ment hanem tényleg normális volt.beszéld meg anyukáddal hogy ez nem is rossz ne tiltsa tőled
9/9 anonim válasza:
Dettó ugyanez a helyzet velem is, még a korkülönbség is stimmel, én 15/L ő 19/F. Bár nem jöttünk össze, még legalábbis, mert hát ki tudja mit hoz a jövő, de szerintem nem sok a korkülönbség. Sok esetben jól fog esni, hogy érettebb, határozottabb. Anyud is biztos megértené, egyszer menjetek el valahova, mondjuk egy kávéra üljetek be valahova, és mesélj neki a fiúról, és az érzéseidről. Nagyon szurkolok!:) Bár már régebbi a kérdés, úgyhogy kár a fejlemények is érdekelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!