Szerintetek mi a helyes? Anyukám nehéz helyzetbe hozott :- (
Szerintem nagyon jól csináltad eddig amit csináltál, és büszke lehetsz magadra hogy ennyi erőd volt változtatni sokaknak nem lenne (nekem se pedig én egy 24 éves erőteljes férfi vagyok elméletileg).
Szerintem semmiképpen ne menj vissza a faluba ahol éltél, mert egyre rosszabb a helyzet az ország külső felein itt most a kisebb településekre gondolok én is egy ilyen helyen élek, de nem sok értelme van. Szerintem vedd meg azt a házat amit elterveztél , és ha minden ilyen stabil akkor költözzél oda a fiaddal!
Anyukádat meg bármikor megtudod látogatni szerintem...sajnos elég sok családot megviselt ebben a k**a országban található politika.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :-) azva baj hogy ebben a városban szeretnék élni amiota elöször betettem a lábam.tapasztaltam hogy egykönnyen találnék munkát/munkákat. Már barátkoztam és ismerkedtem meg ott emberekkel.minden olyan jo.a faluba meg csak a mások életébe vájkálás megy.munkalehetöség egyenlö a közmunkával :( durva.mindig éreztem nem odavalo vagyok.én vagyok a gáz.mert telhetetlen vagyok."miert nem jó neked itten.itt van anyád is "és ha kifejtem miért, látom hogy felesleges volt az egész mondókám.igazatok van.próbalom minnél jobban tudtára adni Anyának hogy 27 evesen már szeretnék ugy es ott élni ahol tudom h jo.csak nehéz
Mert ha sir az fáj nekem is.sajnalom.elég határozott vagyok es tudom h felnött emberkènt kell döntsek.igazábol az érdekel jobban h rossz emberként cselekszem ha elkoltozom? Minden honapban megtudnánk látogatni szegenykémet.felajanlottam amint rendbe teszem magam neki is veszek egy házacskát közelebb de ö ott akar maardni.:-/
Hát ez nagy lépés, de ha úgy érzed mrg kell tegyed , tedd meg.
Majd a fiad életèben is eljön a pont , amikor úgy érzi , h mennie kell , h szárnyait kibonthassa.
Ilyenek a fiatalok , elrepülnek es a megoldást mindig a távoli városban látják.
Az élet egy körforgás. Ebben sok negativ is van , mert ez azt is jelenti , hogy az ember mindig valtozast keres , valtoztatni akar valamit , ritkan mondja azt h bár állna neg az idö , de jó most . Es miutan elment , évtizedek után látja h jól tette hogy elment , vagy maradnia kellett volna .
Egy helyben maradni néha nagyon érdekes tud lenni , nyugodt helyzet ... ami ijesztöen hat , h vajon jó Ez igy ? Es igen , jó.
Kis lak áll a nagy duna mentében....❣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!