Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetek ha anya ilyen velem?

Mit tehetek ha anya ilyen velem?

Figyelt kérdés
Anyukam mindig nagyon kritikus volt velem, konkretan mar arra is beszol ha ragozok. Ilyeneket mond, hogy mit kerodzol, meg mennyire ocsmany hogy log a rago a szadbol. Amugy teljesen normalisan ragozok. A tablokepemnel is megszolta a hajamat meg hogy az ing ami volt rajtunk milyen rossz( es ezt nem is en valasztottam hanem a tobbiek szoval nem is tehetek rola) ha tanulni akarok akkor nem veszi halkabbra a tvt vagy megy el a sajat szobajaba tvzni. mert a szobam a nappali mellett van szoval igy nehez is de en mar nem tudom mit csinaljak
2020. máj. 12. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

Ne haragudj, de anyukad egy tipikus mergezo szulo.

A legjobb amit tehetsz: elengedsz minden beszolast a fuled mellett, es amilyen hamar fudsz, elkoltozol onnan.

2020. máj. 12. 10:25
 2/3 anonim ***** válasza:
61%

Na, mai tizenhuszadik unatkozó tini...

Menj el diákmunkára, ne fogadj el pénzt a szüleidtől, és akkor nem fognak beleszólni a nevelésedbe...

2020. máj. 12. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

sajnos az enyém is ilyen.

egyik pillanatban tök kedves, utána ,robban'

pl. mindenki irigyli a hajamat, hogy milyen jó, meg ez meg az...

ő meg direkt azt mondja hogy ocsmány ahogy lóg

meg mondjuk tök normálisan sétálok, erre kitalálja hogy görnyedek, húzzam ki magam, én kihúzom magam, ő meg erre ,,ne gúnyolódj velem"! stb.

hát..

szomorú az élet:)

2020. máj. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!