Mit tehetek? Anyam csufol, kiabal, ver, buntet stb.
Anyam mindig kitalal valamit. Ugy viselkedik mintha utalna engem. Halott apammal bant, hogy olyan vagyok mint az apam, olyan alkohilsta semmire kello leszek. Csufol a kinezetemmel. Tudom, hogy ronda vagyok, de nagyon rossz ezt hallani foleg anyamtol. Azt mondja, hogy majom vagyok, minek lakok veluk, ha ezeket nem tudom elviselni stb...
Egyezeruen elmondhatatlan, hogy miket csinal es, hogy mit erzek. Egyfolytaban a sirogorcs van rajtam. Utcan, buszon mindenhol csak sirni tudnek.
De nem tudok meg elkoltozni, mert csak 16 eves vagyok. Ha dolgozok az a baj, ha nem dolgozok, akkor az a baj.
Mit tegyek?
Valaszokat elore is koszonom.
(Bocsi, hogy ekezetek nelkul irtam)
16/F
Idegbeteg az anyukád. Nehéz lehet neked, nem tudom mi a megoldás. "minek lakok veluk" - ki van ott? új férj?
Egy biztos: nem vagy csúnya (ő azért mondja, mert a férjére és a tönkrement kibicsaklott életére "emlékezteted" és tudat alatt tudja, hogy nem ezt kéne csinálnia veled, de beteg).
Nem vagy rossz, nem vagy felesleges a világban. Helyed van, dolgod van, feladataid lesznek, tanulj készülj az önálló felnőtt életre.
16 évesen még kiskorú vagy, nem rakhat ki, és ezt ő is nyilván tudja.
Ennek ellenére azt kérdezi, hogy minek laksz náluk, akkor ez egy ugyanolyan hazugság, mint mikor azt mondja, hogy nem vagy szép.
Szerintem anyád klimaxos, vagy utálta az édesapádat, és rá emlékezteted.
Ha ezen kívül - a te viselkedésedben - nincs más oka a veled való rossz bánásmódra, akkor tűrj még két évet vele, de valahol mindenképpen jelezd, ahogy a fenti hozzászólók írták.
Anyad egy mentalisan beteg ember!
Semmit ne higyj el neki!!
bar nyilvan ezek a dolgok az onertekelesedben mar megmutatkoznak pl irod hogy csunya vagy.
Nem NEM vagy az! Anyad csak a frusztracioit, a kisebbsegi komplexusait stb vetiti rad.
Gyamhivatal, neveloszulok valahonnan kerj segitseget!
Ne romboljon tovabb! Megerdemled a boldog csaladi eletet Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!