Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A kamasz lányom emós lett mit...

A kamasz lányom emós lett mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lányom 14 éves tavaly lépett kamaszkorba azóta nehezen bírok vele. A fiam 23 vele nem voltak ilyen problémák de lehet azért mert még volt apja (5 éve meghalt).

A lányommal múlt héten szakított egy fiú akit a nagy "Ő" nek tekintett. Teljesen összeesett szegény és tegnap reggel eltűnt egész napra és ma jött haza délben EMÓSAN!! Teljesen sokkolt le akartam ülni vele megbeszélni de azt mondta hagyjál rib.nc! Erre nemtudtam mit mondani. Segítenétek? Mit csináljak? Ha lenne apja más lenne? Kérlek segítsetek!

#kamaszlány #halott apuka
2020. máj. 10. 18:00
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Kiabálni nem szoktam, verni nem szoktam. Az eddigi nevelési módszerem az az hogy korlátozom mobil és gép használatát. Ha valaki valami rosszat csinált leültünk megbeszéltük. Az legtöbbször használt elmagyaráztam mit miért ne csináljon a következményeket és a legtöbb esetben megértették. Most hagytam egy kicsit de bezárta a szobáját és nem jön ki. Most jelenleg tanácstalan vagyok
2020. máj. 10. 18:25
 12/30 A kérdező kommentje:
Bocsi elrontottam. Utolsó válaszolók. Többes szám
2020. máj. 10. 18:27
 13/30 anonim ***** válasza:
33%
Hát jó szarul neveled a gyereked! De tudod, nem is az a probléma, hogy jajj szíven üt téged, hogy leribiz a gyerekd. Nem! Hanem az, hogy az ilyenekről halljuk utána a híradóban, hogy megkéselte az anyját, ami oké, de vadidegen emberekre is veszélyes! Úgyhogy nem ártana megnevelned, amíg más meg nem teszi!
2020. máj. 10. 18:27
 14/30 anonim ***** válasza:
92%

Én az életem 33 éve alatt SOHA senkit nem ütöttem meg, de ha a kis taknyos kölyköm lerib#ncozna, olyan sallert adnék neki, hogy a fal adja a másikat.

Emellett telefon elvesz, inernet nuku és szobafogság egy jó ideig. Az ablakra meg szerelnék valami zárat, vagy lakatot.

2020. máj. 10. 18:30
 15/30 A kérdező kommentje:
Akkor üssem meg? Nem szeretném. És edsig nem is volr veszekedés csak egyszer amikor kivágott ruhában akart elmenni egy szülinapi buliba.
2020. máj. 10. 18:31
 16/30 anonim ***** válasza:
38%
Emós... emósan... xDD
2020. máj. 10. 18:35
 17/30 anonim ***** válasza:
14%
Hoppá hoppá... 48 órának el kell telnie mielőtt elkezdi keresni a rendőrség. Máris van egy kamu.
2020. máj. 10. 18:37
 18/30 anonim ***** válasza:
2020. máj. 10. 18:45
 19/30 anonim ***** válasza:
97%

17

Egy 18-at betöltött,jogilag felnőtt embernél igen. De 14 éves még gyerek,tehát sztem nem feltétel a 48 óra ebben az esetben. Bár pontosan nem tudom,csak egy gondolat.

2020. máj. 10. 18:46
 20/30 A kérdező kommentje:

#18 nem hinném hogy kiközösítenék rengeteg barátja van az előbb is velük beszélgetett amíg be nem másztam az ablakon és el nem vettem a mobilját

#19 az egyik szomszédom rendőr átszaladtam kikérdezett és még 2-3 emberrel elkezdték keresni.

2020. máj. 10. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!