Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kamasz lányom miért lehet ilyen?

Kamasz lányom miért lehet ilyen?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem akar velem egyszerre a konyhában tartózkodni,csak akkor készít szendvicset magának ha nem vagyok ott. Ha ott vagyok kérdezi mikor megyek ki.Ez nagyon zavaró,ha főzöm például akkor nem eszik amíg ki nem megyek egy időre és egyedül nem hagyom ott. Nagyon kevés a kivétel amikor nem így van. Miért lehet ez?
2016. dec. 29. 19:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Eszik rendesen?Általában akkor fordul ilyen elő, ha titokban csak éppen vagy egyáltalán nem eszik.

Persze lehet csak valami hülye szokása, hogy nem szereti, ha nézik.

2016. dec. 29. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert kamasz
2016. dec. 29. 19:32
 3/11 anonim válasza:
100%
Ez nem tudom mennyit segít, de én pédául azért nem szeretek akkor enni, amikor anyukám is ott van, mert olyankor nem hagy nyugton, folyton felállít valamiért, "hozd ide ezt kérlek, azt tedd el, légyszi"...
2016. dec. 29. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus kamasz viselkedés, ne keress mögötte logikát. :D

A szomszédom lánya a buszon nem hajlandó mellé ülni, amióta kamasz lett, inkább elmegy a busz végébe. Pedig nagyon jóban vannak, csak szerinte ciki a szülővel mutatkozni az utcán. :D

2016. dec. 29. 19:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Enni eszik,de nagyon válogat sajnos. Ezt nem is titkolja. Az lehet hogy nem szereti ha nézik. Elváltunk,az apjáéknál azért nem ilyen. Bár ott viszont nem nagyon eszik,de nem küld ki senkit a konyhából csak velem ilyen. Kamaszkor után elmúlik? A barátnői hogy lehet hogy olyan kedvesek velem?
2016. dec. 29. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam anno hasonlót. Akkoriban volt rajtam némi felesleg, és anyám állandóan basztatott ezzel. Szóval csak akkor tudtam enni bármit is amikor nem volt ott, mert akármikor ettem, anyám vagy beszólt, vagy folyamatosan nézett. N
2016. dec. 29. 19:37
 7/11 A kérdező kommentje:
És nem is kedves velem,néha normális,de többször "beszólogat". Sokszor azt mondja,hagyjam békén. Ez is normális?
2016. dec. 29. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen,kamasz ,normális. Remélhetőleg idővel elmúlik majd.

Ami nem olyan fontos,azt tényleg hagyd rá, ha továbbra is győzködöd,azzal nem lesz jobb.

Próbálj egyébként anya-lánya programokat szervezni, vidd el néha moziba,kajálni valamerre vagy vásárolni. Kicsit erősíthet a kapcsolatotokon és a kommunikáción .

2016. dec. 29. 19:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot 8-as,de nem akar jönni velem sehova. Csak a barátnőivel. És a problémáit sem velem fogja megbeszélni,ezt is mondta. Rossz anya lennék?
2016. dec. 29. 20:15
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem bízik meg benned eléggé. Ettől még nem vagy rossz anya. 1-2 év, és megint anya pici gyöngye lesz, ne félj. :)

Csak most tombolnak a hormonok

2016. dec. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!