Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek? Féltem a lányom,...

Ékszerteknős kérdése:

Mit tegyek? Féltem a lányom, de engem kizár az életéből, keressek szakembert?

Figyelt kérdés
16 éves lányom a párkapcsolatából adódóan cigarettázni kezdett. Féltem,de én hiába beszéltem vele,nem hallgat rám.

2016. okt. 31. 18:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Kisgyerekkorban még talán lett volna esélye annak, ha megfelelő nevelést kap, most már csak a saját kárán fog rátérni a helyes útra.
2016. okt. 31. 19:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Kedves Valaszolo. Higgyje el,en mindent biztositottam neki. Jo nevelest kapott
2016. okt. 31. 19:48
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
És a párkapcsolata már töcsköli is?
2016. okt. 31. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
36%
Utolsó nyilván kúrogatja. Szopatja. Szopásnál érzett rá a cigi ízére biztos.
2016. okt. 31. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Szopja a péniszt, nyeli a spermát, mint kacsa a nokedlit
2016. okt. 31. 20:18
 6/11 A kérdező kommentje:
A kovetkezokben legyenek szivesek normalis valaszokat kozvetiteni felem. Koszonettel: T.M.
2016. nov. 1. 08:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Mond el neki hogy nem sajnálod tőle egyszerűen csak mint szülő aggódsz az egészségért minden szülő azt szeretné hogy a gyereke egészséges és boldog legyen.

Ezek talán segítenek valamit.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=zL_MB2uF9Jo

http://www.youtube.com/watch?v=KyTBYFWXxFI

http://www.youtube.com/watch?v=zbaid93tLIg

2016. nov. 1. 10:46
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
A lányoddal a dohányzás a legkisebb baj, nagyobb az hogy több farkat fogott, mint kilincset.
2016. nov. 1. 10:49
 9/11 anonim válasza:
67%

Szánalmas, hogy egyesek miket írnak. Feltételezem, hogy a 16 éves mindent tudók névtelenül kiélhetik trollkodási vágyaikat. A kérdező anya láthatóan aggódik, erre ilyen válaszokat adtok?

Mikor ennyi idős voltam, és dohányoztam egy rövid időre, szüleim megmondták, hogy az én egészségem, én fogom megbánni és én fogom viselni a felelőségét. Idővel le is szoktam, csak egy adott időszak volt számomra, mint sok más embernek is az szokott lenni.

Szakember beavatkozását, ha nem a lány kéri, semmiképp nem ajánlom. Még jobban rontja kapcsolatát a lánya és maga között. Én azt mondanám, hogy legyen türelmes. Hosszútávú megoldást nem tudok adni, bocsánat.

Ugyancsak rossz, ha ennyi idősen szexuális életet él, mert mire belép a felnőtt korszakba, teljesen ki fog égni. De ez esetben is a lánynak kell észrevennie magát, ameddig nem realizálja, hogy ezt a későbbiekben ő fogja megbánni, addig csinálni fogja, ha pedig be akar mad avatkozni, csak ellenkezni fog.

2016. nov. 1. 13:44
 10/11 anonim válasza:

Látatlanban ilyeneket írni!!!

Sok hasonlót láttam már,de ilyen embereken valahogy a mai napig meglepődök!

Attól hogy van párkapcsolata és 16 éves még lehet jóravaló lány.

A leszokásra nincs tippem,sajnos ennyi idősen nehéz lebeszélni bárkit is róla.Én is cigiztem ennyi idősen,nem is tudtak lebeszélni,de már 3 éve nem cigizek.Rájöttem hogy az ég egy adta világon nincs semmi értelme,hogy füstöt szívjak a tüdőmbe.

23/F

2016. nov. 1. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!