Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek? Féltem a lányom,...

Ékszerteknős kérdése:

Mit tegyek? Féltem a lányom, de engem kizár az életéből, keressek szakembert?

Figyelt kérdés
16 éves lányom a párkapcsolatából adódóan cigarettázni kezdett. Féltem,de én hiába beszéltem vele,nem hallgat rám.

2016. okt. 31. 18:51
1 2
 11/11 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nem tudom mennyire aktuális még a kérdés, de azért válaszolok. :)

Én is 16 éves vagyok, belelátok ebbe.

Igaz, én nem dohányzom, és nem is keresek olyan párkapcsolatot, ahol a fél ilyen szerekkel él, de azt elmondhatom, hogy a lányod csak azért teszi ezt, hogy "menőnek" tűnjön.

Ebben az esetben az a legrosszabb, ha eltiltod a fiútól. Próbálj meg ismerkedni a sráccal, ha nagyon rossz fiú, akkor sajnos muszáj lesz közbeavatkoznod, de addig ne tegyél lépéseket.

Az hogy dohányzik...nos vannak ennél rosszabb dolgok is. erről sajnos nem tudod leszoktatni, mert ugyanúgy csinálni fogja, csak titokban. Sajnos csak azt tudom tanácsolni, hogy várd meg amíg a maga kárán megtanulj a dolgot. elhiszem, hogy anyaként ez rossz lehet, de sajna csak ez van most (

2016. nov. 24. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!