Szerintetek a vőlegényem előző házasságából származó kislányát meg kellene hívnunk az esküvőnkre?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy még csak 5 éves, nem tudom egyrészről hogy érintené a dolog, illetve az anyja is fúrja ellenünk, így félek, hogy esetleg jelenetet rendezne2020. máj. 9. 16:56
21/25 anonim válasza:
Belegondolva a helyzetedbe, én a következőt csinálnám. Először is megbeszélném a párommal, hogy ő mit szeretne, és közösen döntenénk. Ha azt szeretné, hogy ott legyen a kislánya, akkor beszélnék az exszel. A kislánynak arra a pár órára fogadnék egy béniszittert, vagy a rokonság ól kérnék még valakit, hogy figyeljen rá. Elmennék a gyerekét, és a megbeszélt időpontban visszavitetném.
22/25 anonim válasza:
Én is először a párommal beszélném ezt meg, de én a késés, veszekedés miatt a következőt tenném: előtte egy nappal mennék el a kislányért. Ott aludna nagyinál, ő is vigyázhatna rá, vagy egy plusz babysitter. A következő nap nagyi segít neki feloltozni hajat csinálni stb. Így nincs késés, nincs a nagy napon felesleges hiszti az ex részéről..
23/25 anonim válasza:
Ha nem hívjátok meg, azzal beigazoljátok az ex károgását és a gyerek megutál mindkettőtöket. Ha viszont meghívjátok, akkor a gyerek pont, hogy látni fogja, hogy az anyjának nincs igaza, hiszen ti szeretitek.
Amúgy egy 5 éves már elég nagy ahhoz, hogy borzasztóan meg tudjon bántódni egy ilyesmin.
Szerintem alap, hogy hívjátok meg, de pl a nagyszülők vigyázzanak rá, ők hozzák el az anyjától és vigyék vissza, illetve akadályozzanak meg minden esetleges jelenetet.
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, megbeszéltük a párommal hogy majd beszél vele, hogy mi a helyzet és szeretne e jönni, nyilván azon is múlik az anyja kiakad e és elengedi e vagy telebeszéli megint a fejét, hogy ne akarjon jönni. De ha akar, akkor a párom testvéréék elmennek érte, vekük lesz és hazaviszik ha már nem bírja vagy esetleg hisztizne.
2020. máj. 10. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!