Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a vőlegényem...

Szerintetek a vőlegényem előző házasságából származó kislányát meg kellene hívnunk az esküvőnkre?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy még csak 5 éves, nem tudom egyrészről hogy érintené a dolog, illetve az anyja is fúrja ellenünk, így félek, hogy esetleg jelenetet rendezne
2020. máj. 9. 16:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
99%
Kérdezze meg az apja, szeretne-e elmenni!
2020. máj. 9. 16:59
 2/25 anonim ***** válasza:
96%

ha a vőlegényed szeretné, ha ott lenne a kislánya akkor menjen...

de akkor ne a feleséggel, hanem egy olyan rokonnal vagy dadussal, aki tud rá figyelni egész idő alatt...vagy haza tudja vinni, ha olyan a szitu...

2020. máj. 9. 17:15
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Én is 5 évesen mentem a szüleim esküvőjére. Nálam jobban senki sem készült rá. Én mondjuk anyukáméra, de ha az apuka szereti a gyereket, te is megtűröd, akkor nem értem, miért akarjátok kizárni onnan.
2020. máj. 9. 17:23
 4/25 A kérdező kommentje:
Ugyan már, szó sincs arról, hogy ki akarom zárni, nyilván ez mindkettőnk napja, de nem akarom hogy esetleg a gyereket rosszul érintse, hogy mégiscsak az apja elvesz egy másik nőt. Ő még valahol abban reménykedik, hogy egyszer újra egy család lesznek.
2020. máj. 9. 17:36
 5/25 A kérdező kommentje:
Meg ugye a másik, amit az egyik kommentelő is írt, hogy valaki másnak kell vigyáznia rá, nem lóghat az apján, pedig általában ha találkoznak az szokott lenni
2020. máj. 9. 17:37
 6/25 anonim ***** válasza:
17%
Hát szerintem ennek a kérdésnek fel sem szabadna merülnie, (max akkor, ha a gyerek kezelhetetlen). Az apukája esküvője lesz, nem valami huszadrangú rokoné! Az meg miért számít, hogy 5 éves? Az már pont az a kor, amikor nem kisbaba, hogy végigüvöltse a szertartást. Nyilván nem is fog tudni hajnalig bulizni, de pl az anyja (vagy más rokon, barát) elvihetné korábban.
2020. máj. 9. 17:39
 7/25 anonim ***** válasza:
91%
Az enyém már nagyobb volt, mikor az apja újra nősült, és ő se akarta elhívni ugyanerre hivatkozva. Nem sokat beszélek az exemmel, konkrétan semmit, de akkor úgy bele volt betegedve a gyerek, hogy kénytelen voltam felhívni és meggyőzni. Azt hitte, én akarok infókat szerezni a gyerek által, de piszkosul nem érdekelt. A gyerekem lelke viszont annál jobban. Így is én fizettem a ruhát, fodrászt, de legalább megnyugodott.
2020. máj. 9. 17:46
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Igen. Anno én 6 éves voltam, amikor apám újra házasodott. Tudtam hogy lesz esküvő és elképzeltem, hogy én leszek majd a koszoruslany, táncolok majd és milyen jó lesz. Na, nem hívtak meg. Hát ritka xarul esett.
2020. máj. 9. 17:49
 9/25 anonim ***** válasza:
16%
A volegenyed mit gondol errol, o meg akarja hivni? Amugy szerintem meg ne legyen ott semmilyen gyerek egy eskuvon! A mai eszemmel mindent mashogy csinaltam volna! Akkor egy gyerek se nyuzsogne a torta korul es az anyosom nem hinne, hogy o a foszereplo de olyan szinten, hogy meg a menyasszonyi csokrot is o valasztotta, o rendelkezett. Na nem... De hat az ember mindig utolag okos. SAJNOS. :-/
2020. máj. 9. 18:24
 10/25 anonim ***** válasza:
70%

10!

Alapból én se igazan preferálom a gyerekeket esküvőn, bár itt inkább kisebb gyerekekre gondolok, de a házasulandók egyikenek a gyereke az kivétel kell hogy legyen.

2020. máj. 9. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!