Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a vőlegényem...

Szerintetek a vőlegényem előző házasságából származó kislányát meg kellene hívnunk az esküvőnkre?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy még csak 5 éves, nem tudom egyrészről hogy érintené a dolog, illetve az anyja is fúrja ellenünk, így félek, hogy esetleg jelenetet rendezne
2020. máj. 9. 16:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
92%
A párod szülei (tehát a gyerek nagymamája nagypapaja) nem vigyázhatnak rá az esküvő alatt? 5 évesen már nem kicsi, felfogja mik történnek, én egy életre megjegyeztem volna hogy apukám nem hív meg az esküvőjére..
2020. máj. 9. 18:34
 12/25 anonim ***** válasza:
78%
A gyerek nem renddezne jelenetet. Kapjon szép ruhát, ha szeret szerepelni feladatot pld. virág szórás. A lényeg meg, hogy a párod mit akar.
2020. máj. 9. 18:42
 13/25 anonim ***** válasza:
13%
Egyaltaln nem az a lenyeg, hogy a "parja" mit akar, ez akkora hulyeseg mar! Odamegy a kiscsaj es szetbarmol mindent, mert egy hiszterika az anyja altal! Hat kosz! Legyen neked ilyen az eskuvod meg azoknak a libaknak, akik eroltetik, hogy a gyerek ilyen parameterekkel es hatterrel reszt vegyen. Aztan ki is gardirozza? Az anyja? Akinek koze nincs az eskuvohoz! Nonszensz.
2020. máj. 9. 18:51
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Milyen a kapcsolatod a gyermekkel? Az sen mindegy hogy tegedvhogy fogadott el? Az anyja miért beszeli ellenetek? Tettel valamit erte?
2020. máj. 9. 19:39
 15/25 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ha nem lenne belőle tragédia, meg lehet hívni.

A barátom anyukáját elhagyta a párja mikor terhes lett vele (igen, tudom, nagyon nem szép dolog), de sok évvel később mikor a férfi megtalálta élete párját, a barátom ott volt az esküvőn, mert mégis csak a fia, meg lassanként egyre jobb a viszonyuk.

2020. máj. 9. 22:24
 16/25 A kérdező kommentje:
Na ami miatt fenntartásaim vannak: volt a pároméknál családi esemény, amire meghívták a kislányt is, az anyja belement majd az utolsó pillanatban meggondolta magát és a párom mikor odaállított a gyerekért elkezdett vele balhézni, aminek az lett a vége, hogy a gyereket se adta oda meg még a párom is elkésett az eseményről. Na most ha a saját esküvőnkről lenne szó annyira nem látna a féltékenységtől, hogy szándékosan tönkre akarná tenni, szóval én szívem szerint meg se mondanám neki mikor van.
2020. máj. 9. 22:28
 17/25 A kérdező kommentje:
Persze bennem is az okozza a dilemmát, hogy a kislány biztos szeretne ott lenni és biztosan rosszul esne neki ha nem hívnánk meg, ugyanis szeret engem is, annak ellenére hogy sokszor megbánt mindkettőnket, persze nem tudatosan, az anyja tanítja be. De mellette ez mégis csak a mi "nagy napunk" és nem szeretnék egész nap azon idegeskedni, hogy mikor dobja le az ex a gondosan eltervezett bombáját
2020. máj. 9. 22:31
 18/25 A kérdező kommentje:
Párommal amúgy még nem beszéltem erről, nyilván közösen döntjük el kiket hívunk meg, ő se hozta még fel a lányát, valószínű ezek az okok miatt amiket itt felsoroltam.
2020. máj. 9. 22:33
 19/25 A kérdező kommentje:
Mellette még azt leírnám, hogy az ő kapcsolatuk se túl stabil, mivel az anyja hangulatától függ, hogy egyáltalán beszélhetnek e egymással, van hogy hetekig 0 kommunikáció. De azt nehéz megjósolni, hogy ez a jövőben hogyan alakul
2020. máj. 9. 22:35
 20/25 anonim ***** válasza:
84%

#10 van akinek utólag se.

Igen, meg kéne, elsősorban az apjának.

2020. máj. 9. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!