Második feleségek, ti hogy viselitek hogy a párotok előző felesége az "életetek része"?
Figyelt kérdés
Van egy közös lányuk és az ex random hetente idetelefonál valamilyen indokkal persze mindig a gyerekkel van valami és ez már nagyon idegesít. Közös gyereket tervezünk és úgy érzem hogy mi vagyunk egy család, de az ex zaklatásai folyton felzaklatnak és félek hogy sose fog békén hagyni minket. A párom minden alkalommal lekiabálja, hogy ne hivogassa hacsak nem valami baj van, de sose fogja fel.2020. máj. 5. 16:43
21/21 anonim válasza:
Ha jót akarsz akkor nem szülsz neki,én most költöztem el egy hasonló kapcsolatból ahol két gyerek van plusz a felesége. Én kismama vagyok,csak később jöttem rá a dolgokra,mint kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!