Megértőnek kellene lennie a páromnak és gyerekének ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Bőven középkorú vagyok,párommal együtt élünk albérletben..Mielőtt valaki megkérdezni nincs hova mennem a lakásból.Hacsak nem egy másik albérletbe.Nagyon félek hogy elkapom a vírust,mai nap olvastam hogy első helyen a rizikó faktorok között a magas vérnyomás szerepel,ami nekem ugye van.Párom gyereke Pesten lakik albérletben,másod éves egyetemista.
Ugye eddig nem ment sehova Pestről a vírus miatt.Most hogy jövő héttől jön az enyhítés,félek hogy jönni fog látogatóba.Akkor pedig lehet elkapom és súlyos állapotba kerülök.Pedig eddig nagyon vigyáztunk,párommal mindketten itthon vagyunk.Mit gondoltok kérhetem hogy egyenlőre ne jöjjön hozzánk a gyereke?
2020. ápr. 29. 15:49
31/31 anonim válasza:
Miért a sajátod nem fertőzhetne le? Undorító vagy, csoda hogy a pasi nem hajított még utcára. Lehet meglep a dolog de a pasinak az a gyerek a sajátja, akink valószínűleg több joga van ott lenni az apja házában mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!