Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megértőnek kellene lennie a...

Megértőnek kellene lennie a páromnak és gyerekének ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Bőven középkorú vagyok,párommal együtt élünk albérletben..Mielőtt valaki megkérdezni nincs hova mennem a lakásból.Hacsak nem egy másik albérletbe.Nagyon félek hogy elkapom a vírust,mai nap olvastam hogy első helyen a rizikó faktorok között a magas vérnyomás szerepel,ami nekem ugye van.Párom gyereke Pesten lakik albérletben,másod éves egyetemista.

Ugye eddig nem ment sehova Pestről a vírus miatt.Most hogy jövő héttől jön az enyhítés,félek hogy jönni fog látogatóba.Akkor pedig lehet elkapom és súlyos állapotba kerülök.Pedig eddig nagyon vigyáztunk,párommal mindketten itthon vagyunk.Mit gondoltok kérhetem hogy egyenlőre ne jöjjön hozzánk a gyereke?

2020. ápr. 29. 15:49
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
58%
Volt már.
2020. ápr. 29. 15:58
 2/31 anonim ***** válasza:
84%
ne parázz már ennyire
2020. ápr. 29. 16:03
 3/31 anonim ***** válasza:
95%

1. előre nem kell félni

2. ha elkapod, se biztos, hogy súlyos lesz. A lakosság 1/3-e magas vérnyomásos.

3. Ha felveti, hogy jönne, akkor megbeszélitek, hogy mi legyen.

Amíg ott van, lemégy sétálni.

2020. ápr. 29. 16:06
 4/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem kérheted, mert sehol sincs bizonyítva, hogy csak tőle kaphatod el.
2020. ápr. 29. 16:07
 5/31 anonim ***** válasza:
78%

És meddig akarod elzárni a párodat a gyerekétől?

Mennyi ideig gondolod, hogy működik az, hogy elzárod magatokat a külvilágtól?

Csak néhány kérdés, amikre szerintem te sem tudod a választ.

Nem, nem kellene megértőnek lenniük. Ha ennyire félsz, vonulj félre és élj remete életet.

2020. ápr. 29. 16:10
 6/31 anonim ***** válasza:
67%
Utólag már végképp minek félni, annak előre van értelme. Én nem vagyok veszélyeztetett, de nem szeretném elkapni ettől még, próbálok figyelni de egyre kevésbé megy. Viszont tesóméknak kis gyerekeik vannak (2 éves + újszülött), ráadásul náluk lakik a dédi is, úgyhogy hiába lakunk egymástól csak pár utcányira, nem találkozunk. Én tiszteletben tartom a kérésüket, mert megértem, hogy aggódnak és a hátuk közepére hiányozna ez. Szerintem kérd meg őket, hogy mivel veszélyeztetett vagy, nem szeretnéd elkapni, ezért most ne jöjjön. Találkozzanak valamilyen nyílt téren, ha mindenáron akarnak. Ha egyébként jó a kapcsolatotok, akkor meg fogják érteni szerintem.
2020. ápr. 29. 16:15
 7/31 anonim ***** válasza:
36%
kérheted, max a párod megy el a gyerekéhez. Amikor párod hazajön, ruha a szennyestartóba aztán fürdés és meg van oldva.
2020. ápr. 29. 16:16
 8/31 anonim ***** válasza:
29%

Vegyél fel maszkot. Az idióta konform németeknél most úgyis az a divat. Úgy be vannak tojva mindentől, hogy ennek nevében boldogan beállnak a sorba és bármilyen baromségot követnek, mert kötelező.

Aki akart, az rég megbetegdett. Tudsz egyáltalán olyan emberről, név szerint, aki megbetegedett vagy meghalt koronavírusban? És diagnosztizáltan beteg volt? (Nem híres ember, mert az azt hazudik, amit akar.) Vagy csak bűvészkednek a számokkal és hülye szabályokkal zsranokságot csinálnak - szerte a világon.

Ha magas a vérnyomásod, akkor csökkentsd, és ne a koronavírustól sz_rd össze magad, hanem az infarktustól vagy az agyvérzéstől. Hamarabb meghalsz ezek miatt.

Kérheted. Sőt: el is áshatod magad egy bunkerbe. 50 év múlva előjöhetsz, addigra biztos nem lesz koronavírus.

2020. ápr. 29. 16:31
 9/31 anonim ***** válasza:
69%

Most bocs, de szinte minimális az esélye, hogy komolyan beteg legyél. Mennyi idős vagy? 50+? Egy kis magas vérnyomás abban a korban már szinte mindenkinek van. Aztán mégis a többség ugyanúgy jár dolgozni, mint eddig.

Örülj neki, hogy egyáltalán megtehetted, hogy otthon begubózol. De ezzel sem fogod tudni örökké elkerülni, hogy megfertőzzön a vírus, mivel nem vagy védett.

Az is lehet, hogy közben az is estél rajta enyhe tünetekkel, vagy influenzànak hitted.

Nekem inkább úgy tűnik, hogy csak keresed az alkalmat, hogy kizárhasd a párod gyerekét az életetekből.

2020. ápr. 29. 16:42
 10/31 anonim ***** válasza:
68%
Ha a párodé a lakás nem kérheted. Ha közösen fizetett albérlet akkor megpróbálkozhatsz vele. De ti lassan két hónapja se boltba, se gyógyszertárba, se postára nem mentek? Mert ezeken a helyeken nagyobb esélye van annak hogy elkapjátok mintha a gyereke meglátogatna.
2020. ápr. 29. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!