Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha apám nem...

Mit csináljak, ha apám nem tisztálkodik?

Figyelt kérdés
Apám utoljára két hónapja zuhanyozott, mosott hajat, azóta minden nap jár dolgozni, volt disznóvágáson kétszer, füstölésen, kint járt a városba, kertbe volt, szóval minden. És egyáltalán nem akar menni zuhanyozni vagy fürdeni, bárhogy mondjuk neki. Hiába mondjuk el neki egy nap 20x, hogy olyan a szaga, mint egy rohadó hullának, nem érdekli. A mellkasán elkezdtek kijönni ilyen gyulladt kiütések, amik terjednek szét a testén. Mit csináljunk, hogy rávegyük, valaki valami hasznosat mondjon már, kérlek. Anyukám nem él velünk, így nem tud segíteni abban, hogy rávegye.

2020. ápr. 27. 21:47
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
29-es jó, mondd el még 20x kérlek
2020. ápr. 28. 09:24
 32/49 anonim ***** válasza:
32%
Uramisten, te nem nővér vagy! Egy idióta! Még, hogy felöltözik apád, és nem érződik á a ruháján az áporodott testszag?! Mesélj még! Komolyan nem tudsz máshol tanácsot kérni csak a gyakorin? Nem létezik, hogy ennyi eszed legyen....
2020. ápr. 28. 09:33
 33/49 A kérdező kommentje:
Gratulálok, mégvalami esetleg?
2020. ápr. 28. 09:35
 34/49 A kérdező kommentje:
Anyád az idióta esetleg. Nem hiába van diplomám, ezért is vagyok az egészségügyi részével tisztában. Neked meg otthonról könnyű pattogni, nem éled át mellette napi szinten azt, amit én. Tegyük fel kihívom rá az orvost és megvizsgálja, elbeszélget vele. Aztán kit fog agyon rugdosni, téged? Nem, hanem engem.
2020. ápr. 28. 09:38
 35/49 anonim ***** válasza:
Akkor el kell tőle költözni, és rá hagyni. Ha bántalmaz, akkor jelentsd fel.
2020. ápr. 28. 09:41
 36/49 A kérdező kommentje:
Kétszer feljelentettem már, egyszer mert úgy meglökött, hogy betörtem a fejem, másodszor pedig eltörte a kezem. Az is azért mert rászóltam, hogy legyen szíves a sörös üvegjeit kidobni, ami a szobájába van (40darab korul lehetett). Április 16.-án indultam volna Kanadába, munkahelyem is megvolt, lakásom is, de közbejött a vírus. Várom a nyarat..
2020. ápr. 28. 09:44
 37/49 anonim ***** válasza:
Mi lett a feljelentésből?
2020. ápr. 28. 09:57
 38/49 anonim ***** válasza:
64%
Na, csak kiderült, hogy egy eszement iszákosról van szó. Az elején szót sem mondtál arról, mi is a valódi baj. Egész másnak festetted le a helyzetet. De a reakcióidból világos, hogy te sem vagy százas. Egyétek meg egymást akkor.
2020. ápr. 28. 09:58
 39/49 A kérdező kommentje:
Ejtették az ügyet 4 HÓNAP után, mivel nem tudtam bizonyítani 100%-ra, hogy ő volt, hazugnak állított be és kérte a felmentését. Azzal állt elő, hogy meg sem tudott történni a dolog, mivel én akkoriban kollégiumban éltem. És igen, hittek neki.
2020. ápr. 28. 10:02
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
És ezt az állatot akarod te MEGGYŐZNI, hogy mosdjon? Komoly?
2020. ápr. 28. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!