Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne borítson...

Mit tegyek, hogy ne borítson állandóan ki a nevelő apám?

Figyelt kérdés
Vele élek és állandóan bunkózik, meg felsőbb rendűnek érzi magát. És ez nekem annyira rosszul esik állandóan, de nem tudok mit tenni ellene. Szeretnék erősebb lenni vagy figyelmen kívül hagyni, de mégis bánt ez engem. Folyamatosan és ez rányomja a hatását a kapcsolataimra a fiúkkal.
2020. ápr. 21. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád? Beszélj anyukáddal.
2020. ápr. 21. 11:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem segítene, ő nem tud kiállni mellettem. Bármi van ő vagy nem szól és figyelmen kívül hagyja vagy egyetért az emberrel. Úgyhogy nem tudom mit tegyek. Legszívesebben elköltöznék, de máshoz nem akarnék, lakást meg nem tudok bérelni még mert nem dolgozom, csak tanulok. A nyári munka lehetőségének is lőttek a korona miatt.
2020. ápr. 21. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Tedd fel magadnak a kérdést.

5 év múlva, mikor a saját lakasomban élek, fog e számítani, hogy kit mond?

2020. ápr. 21. 12:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor már semmit, de addig?
2020. ápr. 21. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Addig ki kell bírod.
2020. ápr. 21. 12:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszoló arra kart kulyukadni szerintem, hogy ha 5 év múlva nem számít mit mondott most, akkor valójában nincs miért rágódnod rajta.

Ha valamit beszól gondolj erre:számítani fog ez bármikor az életemben? Nem? Akkor miért érdekel?

Illetve én még azt tudom javasolni gondolj arra, hogy kérnél tőle tanácsot olyan tekintetben, amiben kritizál téged?

Ha nem akkor a kritikát sem kell elfogadni.

Sajnos nem tudsz vele mit kezdeni, ezt csak fejben tudod irányítani... H mit veszel magadra és mit nem

2020. ápr. 21. 12:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Igaz! Próbálok innentől ez alapján gondolkodni. Csak hű de nem egyszerű.
2020. ápr. 21. 13:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Ház ez tényleg nem egyszerű.

Viszont csak így fogod kibírni. Ha mindig kritizál és ezt te mindig hagyod is, akkor súlyos károkat fog benned okozni.

Építsd az önbizalmad, fejleszd az önértékelésed.

Hasonlítani akarsz erre az emberre?

Valószínű nem. Akkor gondolom nem kérnél tamácsot... Rossz ember nem ad neked jó tanácsot.

Kritikát se tud olyat adni, ami hasznos vagy bármiben építő jellegű.

Bármikor mikor beszól és elhatalmasodna rajtad az érzés, hogy ez vajon igaz.. És h ez most rosszul esik ezeket a kérdéseket, gondolatokat pörgesd végig. Egy idő után lefog pattanni rólad, meg se fogod hallani... Remélem legalábbis. Énis így nőttem fel de nekem az anyám volt ilyen.

Hosszú idő volt és nehéz volt de ma már nem érdekel mit gondol rólam... Visszazekintve sosem kellett volna h érdekeljen

2020. ápr. 21. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. ápr. 21. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Megegy jó tanács. Mosolyogj. Eroltesd meg magad, és folyton mosolyogj. Akkor valahogy nem tud felbosszantani.
2020. ápr. 21. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!