Mit tegyek, ha anyámék nyomoznak utánam állandóan és nem hiszik el hova megyek?
Van barátom fél ève,előtte 5 évig volt de annak se örültek, hogy masik lett. Aztán most sose hiszik el hova megyek, nyomoznak utánam, találgatnak a facebook ismerőseim közül,hogy ki lehet a szeretőm meg ilyenek.
Múltkor írt egy férfi ismerősöm es ahogy felvillant a telefon, apám belenézett. Semmi olyant nem írt, csak munkáról volt szó, de apám azóta nem hiszi el,hogy a barátomhoz járok, pedig szinte minden nap ott vagyok. Az is bajuk,ha a barátaimmal találkozok mert ,hogy minek megyek el itthonról mindig. Nekik az is bajuk volt,ha dolgozni jártam, mert minek dolgozok. Most amúgy leállásunk van azért unatkozok itthon.
Fúúú de helyretenném anyámékat ha ennyire beleszólnának a dolgaimba... Gondolom nem tini vagy, és ha már dolgozol, akkor beadsz a közösbe is, és nem ők tartanak el. Féltékenyek, vagy piszkálja a csőrüket, hogy nem a birtoktárgyuk, hanem egy felnőtt nő vagy, akinek van magánélete?
Ne hagyd magad, olvass be nekik. Az én anyám egyszer törte fel a laptopom és olvasgatott az üzeneteim között, aztán még volt képe a fejemhez is vágni... nem tette zsebre amit kapott, na meg úgy lekódoltam utána mindent, hogy bekapcsolni se tudja. Ne adj lehetőséget nekik hogy kutakodjanak a magánéletedben, nem rájuk tartozik.
21 éves vagyok
70-től kezdődik itt az albérlet,plusz rezsi, meg enni se árt, mosópor, tusfürdő stb .
Szégyellhetnéd magad, hogy egészségügyi végzettséggel járvány idején pasikázni meg barátozgatni jársz el. Nehogy már ezt ne tehessék szóvá anyádék, akiknél ott héderezel és ki tudja, mit viszel nekik haza. Ha meg dolgozol betegekkel és úgy mászkálsz csak úgy ok nélkül, az no comment.
Ja tudom, most majd mindjárt megmagyarázod, hogy felesleges ez a korlátozás, kit érdekel a járvány, az orvosok meg hülyeségeket beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!