Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyámék nyomozn...

Mit tegyek, ha anyámék nyomoznak utánam állandóan és nem hiszik el hova megyek?

Figyelt kérdés

Van barátom fél ève,előtte 5 évig volt de annak se örültek, hogy masik lett. Aztán most sose hiszik el hova megyek, nyomoznak utánam, találgatnak a facebook ismerőseim közül,hogy ki lehet a szeretőm meg ilyenek.

Múltkor írt egy férfi ismerősöm es ahogy felvillant a telefon, apám belenézett. Semmi olyant nem írt, csak munkáról volt szó, de apám azóta nem hiszi el,hogy a barátomhoz járok, pedig szinte minden nap ott vagyok. Az is bajuk,ha a barátaimmal találkozok mert ,hogy minek megyek el itthonról mindig. Nekik az is bajuk volt,ha dolgozni jártam, mert minek dolgozok. Most amúgy leállásunk van azért unatkozok itthon.

2020. ápr. 17. 16:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
33%
Miért élsz velük?
2020. ápr. 17. 16:32
 2/11 A kérdező kommentje:
130 ezerből nem lehet albérletbe menni.
2020. ápr. 17. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
130.000 Ft-ból nem lehet albérletbe menni? Költözz vidékre, egy kisebb városban ebből lehet. Amúgy meg, ha felnőtt vagy és saját kereseted van, akkor mit hagyod, hogy beleszóljanak az életedbe? Meg aztán ha soha nem fogsz jobban keresni, akkor soha nem költözöl el otthonról?...
2020. ápr. 17. 16:48
 4/11 anonim válasza:
18%
Hány éves vagy?
2020. ápr. 17. 16:50
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Fúúú de helyretenném anyámékat ha ennyire beleszólnának a dolgaimba... Gondolom nem tini vagy, és ha már dolgozol, akkor beadsz a közösbe is, és nem ők tartanak el. Féltékenyek, vagy piszkálja a csőrüket, hogy nem a birtoktárgyuk, hanem egy felnőtt nő vagy, akinek van magánélete?

Ne hagyd magad, olvass be nekik. Az én anyám egyszer törte fel a laptopom és olvasgatott az üzeneteim között, aztán még volt képe a fejemhez is vágni... nem tette zsebre amit kapott, na meg úgy lekódoltam utána mindent, hogy bekapcsolni se tudja. Ne adj lehetőséget nekik hogy kutakodjanak a magánéletedben, nem rájuk tartozik.

2020. ápr. 17. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Elmész szépen segédápolónak, nővérszálló olcsó...
2020. ápr. 17. 17:00
 7/11 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok

70-től kezdődik itt az albérlet,plusz rezsi, meg enni se árt, mosópor, tusfürdő stb .

2020. ápr. 17. 17:02
 8/11 A kérdező kommentje:
Pont az a végzettségem :D
2020. ápr. 17. 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem lakást bérelsz, hanem saját szobát, ha sikerül saját szobát saját fürdővel. A lakótársaid pont le fogják szarni, hová mászkálsz és nem fognak beledumálni az életedbe. Ha meg maradsz az otthoni kényelemben, akkor szokd meg, más opciód nincs, valamit valamiért.
2020. ápr. 17. 17:41
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

Szégyellhetnéd magad, hogy egészségügyi végzettséggel járvány idején pasikázni meg barátozgatni jársz el. Nehogy már ezt ne tehessék szóvá anyádék, akiknél ott héderezel és ki tudja, mit viszel nekik haza. Ha meg dolgozol betegekkel és úgy mászkálsz csak úgy ok nélkül, az no comment.

Ja tudom, most majd mindjárt megmagyarázod, hogy felesleges ez a korlátozás, kit érdekel a járvány, az orvosok meg hülyeségeket beszélnek.

2020. ápr. 17. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!