Miért üvölt velem anyám állandóan?
A szüleim elváltak még elsőben. Nagyon megviselt a válás, de én az anyukámmal maradtam. Ezt megszoktam, minden jól ment eddig. Most megyek majd jövőre gimibe. Tegnap azért volt idegbeteg, mert nem ettem abból a levesből ami nekem nem ízlett. Ma meg azért, mert felhívtam a legjobb barátnőmet és beszéltünk. De az ordibálás kezd komlyabbá válni
Eddig csak annyi volt, hogy kiüvöltötte magát,utána megnyugodott. Most meg bent voltam a szobámba zárt ajtóval(mindig bezárom kulcsra) most meg fél óráig üvöltözött az ajtó előtt hogy én milyen haszontalan lettem, és hogy holnap tesz fel a buszra és leküld apámhoz vidékre. De közben konkrétan majd kitépi az ajtót, meg rángatja a kilincset. Utána meg már ott kötünk ki hogy semmi nem lesz belőlem stb. Amikor kitűnő tanuló vagyok egyedül intézem a sulit. Közben más problémáim is vannak amiket nem tudok egyedül elintézni, amíg suli volt pszichológushoz is jártam. Apám alkesz, ezért váltak el, tehát rá nem tudok számítani. A barátnőm tartja bennem a lelket, ha ő nem lenne nem is tudom mi lenne velem. Mit csináljak hogy ennek vége legyen?
Nagyszülők?
Amúgy meg a legközelebbi ilyennél hívj rendőrt!
Anyád klimaxol vagy csak rosszul viseli a bezártságot vagy más magánéleti (f.a.szhiány, pénzügyi, stb.) baja van, ami miatti feszültségét nem tudja saját maga kezelni és rajtad veri le.
Három dolgot tehetsz: 1. Tűröd a viselkedését. 2. Kitapasztalod és kerülöd az őt felingerlő helyzeteket. 3. (Ezt javaslom.) Ülj le vele beszélni, hogy kimondhassa, mi a baja, és akkor talán(!) találtok megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!