Miért akar anyám állandóan sétálni menni? (velem)
vírusos mindenki, össze-vissza köhögnek az emberek, tegnap vettünk eltartható kajákból jó sokat, bármi legyen.. Ma meg vitaminok érkeznek egy boltba, oda elmegyünk, és tudjátok mit mondott?? Az is lehet, hogy nem érkezett még meg. Akkor csak úgy simán elmegyünk..
Hát kész. az egész család ott nyafog, hogy neemááár. minek megyünk MÁR MEGINT sétálni?
anya meg csak annyit mond erre, hogy nagyon fontos a friss levegő és a mozgás.. ezt mondja nekem, aki minden nap jár(t) kajakos edzésre, plusz a sulis tesiórák. Minden nap sétálok 2km-t a suliba és vissza.
Mi ez a mánia? állandóan sétálni akar..
számtalanszor elmondtuk neki, hogy ne mmenjen ki, mert 52 éves múlt, lassan 53 lesz, még a végén baja lesz.. De nem,akkro is megyünk sétálni..
én 17 vagyok, bátyám 18, öcsém 14. apa 58.
Ha kimész az utcára, ahol egyre kevesebben járnak, és többméteres körzetben soha senki nem lesz a környezetedben, akkor semmiféle veszélyben nem leszel.
Ha te nem akarsz, ne menj, de anyukádat ne cseszegesd ezért.
Jó levegőn a séta sz jó! Igenis menjen csak, ha akar - amíg lehet.
Persze lehetőleg ne tömegbe.
Igaz, sétálni jó, de itt a környéken töemg van. az utcákon állnak az emberek, mert minden üzletbe egyesével mehetnek csak be.. De anya sétálni akar..
nem csesztetem, csak próbálom lebeszélni és kitartok amellett, hogy nem akarok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!