Apám szerintetek normális?
Nem, valóban nem normális. Én is azt mondom, hogy minél előbb költözz el, csak annyit teszek hozzá, hogy a traumáidat - amit apád viselkedése, magatartása, embertelen agressziója, elhanyagoló magatartása, életet veszélyeztető bunkóságai miatt elszevendtél, mindenképpen dolgozd fel - ehhez azonban már egy jó egy szakember kell.
Különben ott lesz egy durva apagyűlölet - ami jogos, de élni nem enged, sem dolgozni. Előbb utóbb valahova átdobod: vagy a főnöködre, vagy a fiadra, vagy a lányodra, vagy bármelyik olyan helyzetre, ahol főnökkel, vezetővel ún. apai pozícióban levő emberrel lenne dolgod.
Valamint átlagként sem tudsz jól dolgozni, azt veszed észre, hogy önsorsrontasz, vagy mindenünnen kirúgnak.
Ps: Ezt én már megjártam, ezt az utat. Az én apám még ennél is aljasabb állat volt.
Tyííí, de eccerűek lehettek.
Fél évig elvoltál, aztán visszamentél??? Ilyenek után ki se csomagoltam volna, hanem a küszöbön visszafordulok és elhúzok még fél évre. Apámat meg egye meg a kosz, rázza meg az áram, ha ekkora barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!