Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha apám nem...

Mit csináljak, ha apám nem tisztálkodik?

Figyelt kérdés
Apám utoljára két hónapja zuhanyozott, mosott hajat, azóta minden nap jár dolgozni, volt disznóvágáson kétszer, füstölésen, kint járt a városba, kertbe volt, szóval minden. És egyáltalán nem akar menni zuhanyozni vagy fürdeni, bárhogy mondjuk neki. Hiába mondjuk el neki egy nap 20x, hogy olyan a szaga, mint egy rohadó hullának, nem érdekli. A mellkasán elkezdtek kijönni ilyen gyulladt kiütések, amik terjednek szét a testén. Mit csináljunk, hogy rávegyük, valaki valami hasznosat mondjon már, kérlek. Anyukám nem él velünk, így nem tud segíteni abban, hogy rávegye.

2020. ápr. 27. 21:47
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
52%
Nem akar ez a csaj semmit sem tenni az apjáért, beéri azzal, hogy ide irkál.
2020. ápr. 28. 09:11
 22/49 A kérdező kommentje:
Minden nap többször megkérem hogy fürödjön le, ilyenkor agressziv lesz és elkezd velem kiabálni, hogy semmi közöm hozzá és fogjam be a számat. Fontos az is, hogy évek óta egy lecsúszott alkoholista, aki agresszív és 3x olyan nagy én. Én vagyok a tahó és csak írkálok? Ti mit tennétek?? Már csak azért is kiabál velem minden este, mert én minden nap fürdök és pazarlom a vizet
2020. ápr. 28. 09:16
 23/49 anonim ***** válasza:
44%
Mi nem titkolóznánk NŐVÉR létünkre, hanem egészségügyi segÍtséget kérnénk!
2020. ápr. 28. 09:17
 24/49 A kérdező kommentje:
19,21, ide jössz reggelre kötekedni, vagy mizu?
2020. ápr. 28. 09:18
 25/49 A kérdező kommentje:
Azt titkolom, hogy apám nem fürdik? Mit mondana rá az orvos? Hogy fürödjön le? Nővér létére maga sincs tisztába a lehetséges egészségügyi lépésekkel. A beteg beleegyezése nélkül nem tehetnek semmit
2020. ápr. 28. 09:20
 26/49 anonim ***** válasza:
13%
Nem csinálsz semmit apád érdekében, akkor minek írsz ide?
 27/49 anonim ***** válasza:
100%
A családsegítőnél van pszichológus. Ingyenes. Miért nem beszélsz velük?
 28/49 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem, bár itt meglátszik sok válaszolónál a tipikus magyar gondolkodásmód, na mindegy
2020. ápr. 28. 09:21
 29/49 anonim ***** válasza:
30%
Tőled megeheti apádat a kosz. Ujjadat sem mozdítod, hogy segítséget hívj hozzá.
2020. ápr. 28. 09:22
 30/49 A kérdező kommentje:
Apám jár pszichológushoz, mivel fél évvel ezelőtt ittasan vezetett és elvették a jogsiját. A pszichológus nem tesz vele semmit, hiába 2-3 órát beszélget vele, nekem azt mondta, hogy nem szorul különösebb segítségre
2020. ápr. 28. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!