Mit csináljak, ha apám már tizen-éve iszik?
Most hogy össze vagyunk zárva folyamatosan, rohadt idegesítő látni és tapasztalni, hogy naponta megiszik fél liter pálinkát, több doboz sörrel. És ilyenkor mindig elveszti a fejét és nemlehet vele normálisan kommunikálni. A legrosszabb, hogy férfi létére elég sértődékeny, és ha már csak felhozom ezt a témát, akkor azzal kezdi hogy az alkoholizmus nem itt kezdődik, utána lehord mindennek, és azzal fenyeget, hogy övé a lakás, ő keresi a pénzt, és nemfog többet finanszírozni ezekután semmit. Ja és nekem kuss amíg az ő házában élek. Patthelyzetben vagyok. Mit lehet ilyenkor csinálni?
23/F
1-es és 2-es: Hát igen, azon vagyok én is, hogy a saját lábamra álljak, de még van sajnos 3 év az egyetemből.. :/ Amíg nem volt a karantén, addig valamelyest jobb volt, mert tudtam kollégiumba lenni.
3-as: Eddig még nem tapasztaltam, rajta kívül persze, hogy a férfiak könnyen megsértődnének. Ha valami olyasmit mondok neki, ami kicsit is ellentétes az ő világnézetével, akkor lerendezi azzal, hogy miket beszélek, majd ő is így fogja viszonozni, hogy beszélek vele stb. Nem tud érveket felhozni, és a végén mindig nekem kell bocsánatot kérnem, addig nem is szól hozzám.
"Azzal jársz legjobban, ha mihamarabb saját lábadra állsz és elhagyod azt a házat."
+
Kezdj el pénzt félre tenni a temetésére. Egy hasnyálmirigy-gyulladás 3 nap alatt elviszi.
Az alkoholisták általában nemszokták belátni ,hogy azok.
Semmit sem tudsz tenni ellene. Minél elöbb költözz el. Mást nem nagyon tudsz csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!