Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha apám nem...

Mit csináljak, ha apám nem tisztálkodik?

Figyelt kérdés
Apám utoljára két hónapja zuhanyozott, mosott hajat, azóta minden nap jár dolgozni, volt disznóvágáson kétszer, füstölésen, kint járt a városba, kertbe volt, szóval minden. És egyáltalán nem akar menni zuhanyozni vagy fürdeni, bárhogy mondjuk neki. Hiába mondjuk el neki egy nap 20x, hogy olyan a szaga, mint egy rohadó hullának, nem érdekli. A mellkasán elkezdtek kijönni ilyen gyulladt kiütések, amik terjednek szét a testén. Mit csináljunk, hogy rávegyük, valaki valami hasznosat mondjon már, kérlek. Anyukám nem él velünk, így nem tud segíteni abban, hogy rávegye.

2020. ápr. 27. 21:47
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
88%
Háziorvos a bőre miatt. Majdcsak helyre teszi.
2020. ápr. 27. 21:53
 2/49 anonim ***** válasza:
96%
Szakemberhez kellene mennie. Ez nem normális. Rühes valószínú
2020. ápr. 27. 22:02
 3/49 anonim ***** válasza:
89%
Fuuuu, le kell locsolni a slaggal.
2020. ápr. 27. 22:07
 4/49 anonim ***** válasza:
74%
Súlyos pszichés zavarra utal, ha valaki hirtelen így elhagyja magát. Hány éves? anyád beengedi maga mellé az ágyba? Én addig a házba sem engedném,míg nem a fürdőbe visz az első útja. Őrjönghetne,ahogy akar.
2020. ápr. 27. 22:23
 5/49 anonim ***** válasza:
78%
utlsó vagyok. Bocs, nem láttam,hogy anyukád nem él veletek.
2020. ápr. 27. 22:24
 6/49 anonim ***** válasza:
92%
Ismerősömnél a demencia első jele volt ugyanez. Kezd elmenni az esze, meg fog bolondulni szegény.
2020. ápr. 27. 22:52
 7/49 anonim ***** válasza:
17%
És te mért nem anyukáddal élsz? Ott kell hagyni, mert téged is megfertőz Semmit nem tudsz csinálni vele.
2020. ápr. 27. 23:14
 8/49 anonim ***** válasza:
86%

Igaza van a többi hozzászólónak:

Hívj orvost, aki megvizsgálja.

Egy demens ember veszélyes tud lenni nem csak higiéniai hanem mentális szempontból is.

A te egészséged most a legfontosabb.

2020. ápr. 27. 23:39
 9/49 A kérdező kommentje:
Ez a probléma már hosszú évek óta fennál sajnos. Ha idehívom az orvost lehet kidob a házból utána. Anyukám külföldön él, én ide járok iskolába stb,szóval nem megoldható
2020. ápr. 27. 23:43
 10/49 anonim ***** válasza:
91%
Kollégái nem szólnak neki?
2020. ápr. 28. 03:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!