Mit csináljak, ha apám nem tisztálkodik?
Figyelt kérdés
Apám utoljára két hónapja zuhanyozott, mosott hajat, azóta minden nap jár dolgozni, volt disznóvágáson kétszer, füstölésen, kint járt a városba, kertbe volt, szóval minden. És egyáltalán nem akar menni zuhanyozni vagy fürdeni, bárhogy mondjuk neki. Hiába mondjuk el neki egy nap 20x, hogy olyan a szaga, mint egy rohadó hullának, nem érdekli. A mellkasán elkezdtek kijönni ilyen gyulladt kiütések, amik terjednek szét a testén. Mit csináljunk, hogy rávegyük, valaki valami hasznosat mondjon már, kérlek. Anyukám nem él velünk, így nem tud segíteni abban, hogy rávegye.2020. ápr. 27. 21:47
1/49 anonim válasza:
Háziorvos a bőre miatt. Majdcsak helyre teszi.
2/49 anonim válasza:
Szakemberhez kellene mennie. Ez nem normális. Rühes valószínú
3/49 anonim válasza:
Fuuuu, le kell locsolni a slaggal.
4/49 anonim válasza:
Súlyos pszichés zavarra utal, ha valaki hirtelen így elhagyja magát. Hány éves? anyád beengedi maga mellé az ágyba? Én addig a házba sem engedném,míg nem a fürdőbe visz az első útja. Őrjönghetne,ahogy akar.
5/49 anonim válasza:
utlsó vagyok. Bocs, nem láttam,hogy anyukád nem él veletek.
6/49 anonim válasza:
Ismerősömnél a demencia első jele volt ugyanez. Kezd elmenni az esze, meg fog bolondulni szegény.
7/49 anonim válasza:
És te mért nem anyukáddal élsz? Ott kell hagyni, mert téged is megfertőz Semmit nem tudsz csinálni vele.
8/49 anonim válasza:
Igaza van a többi hozzászólónak:
Hívj orvost, aki megvizsgálja.
Egy demens ember veszélyes tud lenni nem csak higiéniai hanem mentális szempontból is.
A te egészséged most a legfontosabb.
9/49 A kérdező kommentje:
Ez a probléma már hosszú évek óta fennál sajnos. Ha idehívom az orvost lehet kidob a házból utána. Anyukám külföldön él, én ide járok iskolába stb,szóval nem megoldható
2020. ápr. 27. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!