Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti szüleitek mit reagáltak...

A ti szüleitek mit reagáltak az egyetem, szakirány választásotokra?

Figyelt kérdés
Nekem apukám közölte hogy csak akkor fizeti az orvosit ha a pestire megyek, pedig az tőlünk messze van, és itt van fél órára pécs, és itt olcsóbb is lakást bérelni úgyhogy nem értem miért erőlteti.

2020. ápr. 25. 12:47
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nagyon sok hasznos válasz érkezett 😊 igazibol arra irtam hogy kerteszkedes, hogy én csak ilyenekkel tudok lazítani. Budapesten nem tudok teljesen ellazulni, mindig kifáradva mentem onnan haza,pedig éltem már Grazba is ami szerettem, de az valahogy emberbarátabb volt. És nem tudom elképzelni az egyetemet úgy, hogy nincs egy nyugodt helyem/percem sose. Meg nem tetszik hogy őt nem érdekli hogy én mit akarnék, pedig így olcsóbb is.
2020. ápr. 25. 23:05
 32/34 anonim ***** válasza:
77%
Semmivel nem ér többet a SOTE, mint a többi. Világviszonylatban pedig mind maximum közepes. Az első százban sincs benne még a SOTE sem. Szart sem ér mondjuk egy Harvard mellett. Nem azért megy Magyarországra tanulni olyan sok külföldi, mert olyan színvonalas a képzés, hanem mert sokkal olcsóbb, mint nyugaton és könnyebb bejutni is. Ettől függetlenül mivel szinte minden országban orvos hiány van, fel fogják venni a magyart is.
2020. júl. 4. 10:57
 33/34 anonim ***** válasza:
Mi lett veled, Kérdező?
2020. júl. 4. 22:47
 34/34 anonim ***** válasza:
???
2021. jan. 8. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!