Széchenyi Egyetem FOSZK, kereskedelem és marketing (logisztika) vagy turizmus-vendéglátás (turizmus szakirány)?
Egészen pontosan a kereskedelem és marketing logisztika szakirányán, valamint a turizmus- vendéglátás turizmus szakirányán gondolkodom.
Az előbbin azért, mert a közeljövőben ha minden jól megy elvégzem majd a logisztikai és száll. üi. OKJ-s képzést és ezzel gondoltam továbbfejleszthetném magam és ha bejön a képzés, továbbmennék alapképzésre.
Turizmus pedig onnan jött, hogy elég sokáig erre akartam menni, csak alapképzésre, végül elvetettem az ötletet, viszont még mindig úgy érzem érdekelne ez az irány is, a FOSZK pedig pont jó lenne arra, hogy belekóstoljak úgymond. Ha pedig bejön, onnan is mennék alapra utána.
Viszont a kettő közül elég nehezen tudok választani, bár van egy olyan érzésem, hogy a logisztikával többre mennék (?) már csak azért is mert abból már lesz egy OKJ képesítésem így felesleges lenne úgymond másfele elkanyarodni (tehát a turizmus felé). De ha valaki többet tud erről a témáról, várom a tapasztalatokat, véleményeket!
Illetve ha valaki tud bármiféle infót mondani a SZE-ről, mint egyetemről, szívesen olvasnám azokat is, kíváncsi lennék milyen maga a képzés, illetve hogy esetleg a FOSZK-osokat mennyire nézik ki (ha egyáltalán kinézik) egyetemi programok szempontjából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!