Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális ha a...

Szerintetek normális ha a szülő szájon puszilja a gyerekét? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem akarok pálcát törni a dolog felett, sok helyen látom ezt, sokszor ismerősöknél is tök természetes hogy amikor jön anyu, rögtön szájon csókolja a gyereket. Van ahol a gyerkőc így szocializálódik kiskorától, de nekem mégis furcsa ez az egész (talán mert nálunk sosem volt divat).

2020. ápr. 24. 20:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%

Ennek semmiféle szexuális töltete nincs. A gyerek ettől nem fog szájon puszilni mindenkit, tud különbséget tenni, nem hülye, csak kicsi. És ahogy nő a gyerek ez teljesen magától elmúlik. Mint ahogy a kezedet sem fogja fogni így ez is változik ahogy nő.

Pedofilnak nevezni az ilyen szülőket nagyon durva túlzás.

2020. ápr. 25. 04:32
 22/24 anonim ***** válasza:
81%

Hát nekem ez olyan bizarr dolog már. Amikor kicsi voltam néha adtam puszit anyukámnak a szájára, mert akkor én nem gondoltam erre így, együtt fürödtem ellenkező nemű testvéremmel, mert akkor normális volt, vagy hogy meztelenül aludtunk összebújva, mert gyerekként ezeknek semmilyen plusz töltete nem volt.

De felnőttként már kitépném az agyamból ezeket a képeket, annyira kínosnak érzem, nem tudom miért kellett hagyni, és miért nem lehetett tenni ellene szülőként, mert elsősorban a szülőnek kéne felmérnie, hogy ezek így nem annyira férnek már bele. Saját gyerekemet nem fogom szájon puszilni, nem azért, mert neki szexuális töltetet ad, hanem mert NEKEM jelent szexuális dolgot szájon puszilni valakit, és előbb vágom arcba magam, minthogy szexuális töltetű dolgot képzeljek a gyerekemhez.

2020. ápr. 25. 14:59
 23/24 anonim válasza:
Vannak kultúrák ahol ez teljesen megszokott dolog, ott szerintem teljesen oké.
2021. nov. 4. 05:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem is fura, de valahol így szokás.
2021. nov. 4. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!