Szerintetek normális ha a szülő szájon puszilja a gyerekét? Mi a véleményetek?
Nálunk volt ilyen anyámmal,így felnőttként én nem csinálnám a gyerekemmel,de bele se haltam,meg anyám sem egy beteg állat ,szóval szerintem jelentéktelen .
A sok neveletlen hisztigép sokkal jobban zavar .
Ez régen volt divat inkább. Na, azért manapság is vannak olyan családok, ahol ez nem fura.
Nálunk is így volt, de csak kicsi gyerekkoromban. Szerintem olyan 7-8 éves kortól már nem volt szájrapuszi.
Láttam egy-két osztálytársamnál is, hogy a szüleiket így puszilták meg. Szintén még kisgyerekként. Én most 40 vagyok.
David Beckhamnek is van olyan fotója a neten, mikor az egyik gyereke megpuszilja a száját. Emlékszem annak idején nagy port kavart, mikor megjelent a lapokban a lesifotós által készített kép. Kb. 10-12 éve lehetett.
A Dancemoms sorozatban is van olyan, mikor a kb. tízéves Chloe szájrapuszit ad az anyjának. Ez kb. 8 éve volt.
Nemrég újranéztem a Nők a pult mögött c. sorozatot a YouTube-on, ott is volt szájrapuszi, sokkolt engem is, mert a 16 éves leányzó (a főszereplő lánya) a filmbéli APJÁNAK adott szájrapuszit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!