Szerintetek normális ha a szülő szájon puszilja a gyerekét? Mi a véleményetek?
Bizonyos kultúrákban teljesen megszokott, mindennapos dolog. (Amerikában is pl)
Nekünk fura, mert a szájra puszi egy intim dolog, két szerelmes ember között. Ők nem gondolnak semmi ilyesmire, amikor szülő-gyerek ad egymásnak puszit.
Nem normális. A gyerek ezt fogja megszokni, mint normális üdvözlési forma...
Inkább az arcra puszi legyen a megszokott, szájra épp elég lesz az intim partnereivel. Nem is értem mi ebben a jó a szülőknek vagy a gyereknek...
Fontos tisztázni, hogy a gyerekek számára ez a fajta viselkedés nem hordoz szexuális tartalmat, ahogy egy átlagos szülőnek sem.
A nyugati kultúrában a gyerek szájára adott puszi olyan határeset mint az egy ágyban alvás, a közös fürdés, illetve hogy kell-e egy kislányra bikinifelsőt adni már akkor is amikor „nincs is mit takarni.
Nem beteges, ha az nem nyelves csók. Én simán szájon puszilom baba kora óta, pedig már 6 éves. Nem állandóan, de néha csak úgy jön. Mondjuk én mindig is agyba-főbe puszilgattam, pici baba kora óta, a tarkóját, a pofiját, kezét, mindenét, akárhol is voltunk, ösztönösen jött, hogy puszit adtam neki. Mindig csodálkozva néztem, hogy a legtöbb nőnek ez nem olyan természetes és nem puszilgatják állandóan a babájukat. Mondjuk nekem az is kiakasztó volt, hogy képesek voltak a babát akkor is a szőnyegen tárolni, amikor szegényke azt se tudta, hogy kalimpáljon, hogy vegyék már kézbe. Én ösztönösen cipeltem magamon, mint egy kis majmot, le se akartam tenni.
Ja, és nem vagyok pedofil és anyuka vagyok és ő kislány, de időnként még most is kap egy puszit a szájára. Lehet lepontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!