Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem fogadja el,...

Anyukám miért nem fogadja el, hogy mizofóniás vagyok?

Figyelt kérdés

Hát az a helyzet, hogy a mizofónia összes tünetét tapasztalom amgamon. Ami miatt képtelen vagyok egy légtérben lenni egy olyan emberrel aki épp eszik, rágózik iszik stb stb..

És itt jön a mégnagyobb probléma.

Anyukám ezt nem érti meg és azt hiszi, hogy azért csinálom, mert nem szeretem. Hiába mondom neki, hogy higgye el nekem százszor rosszabb ez, mint neki az, hogy nem eszem a családdal. A család alatt anyát és apát értem. De mivel apa orvos ezért az utóbbi időben nagoyn kevés az olyan alkalom amikor ebédkor itthon van..

Ezt kéne megértetnem vele.. Hogy nekem ez nagyon rossz, és nem ellene irányul. De ő akkor is csak azt mondja, hogy ezt is csak azért mondod, hogy minél távolabb kergessél.

Én már nem bírom! Állandóan olyan dolgokat mond rólam aminek a fele sem igaz. És nagoyn rosszul esik! Pont a fiáról aki a világon őt szereti a legjobban azt mondja, hogy nem szereti.

2020. ápr. 23. 20:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
70%

Van egy barátom aki minden tünetet emit érzet magán felsorolta, és az internet szerint petefészekgyulladása, vagy méhgyulladása lehet. Feltette itt is a kérdését, tüneteit felsorolva. Itt is többen írták, hogy komoly nőgyógyászati gondja lehet. A gond az egészben az, hogy mivel nem írta le, hogy ő férfi, így a diagnózis már nem is jó..

Na ennyit arről, hogy olvasol a tünetekről, és eldöntöd hogy milyen betegségben szenvedsz. Ahogy előttem is írták. Ha mindenki ezt csinálná akkor minden második ember agydaganatos, gégerákos, terhes.

2020. ápr. 24. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!