Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem fogadja el,...

Anyukám miért nem fogadja el, hogy mizofóniás vagyok?

Figyelt kérdés

Hát az a helyzet, hogy a mizofónia összes tünetét tapasztalom amgamon. Ami miatt képtelen vagyok egy légtérben lenni egy olyan emberrel aki épp eszik, rágózik iszik stb stb..

És itt jön a mégnagyobb probléma.

Anyukám ezt nem érti meg és azt hiszi, hogy azért csinálom, mert nem szeretem. Hiába mondom neki, hogy higgye el nekem százszor rosszabb ez, mint neki az, hogy nem eszem a családdal. A család alatt anyát és apát értem. De mivel apa orvos ezért az utóbbi időben nagoyn kevés az olyan alkalom amikor ebédkor itthon van..

Ezt kéne megértetnem vele.. Hogy nekem ez nagyon rossz, és nem ellene irányul. De ő akkor is csak azt mondja, hogy ezt is csak azért mondod, hogy minél távolabb kergessél.

Én már nem bírom! Állandóan olyan dolgokat mond rólam aminek a fele sem igaz. És nagoyn rosszul esik! Pont a fiáról aki a világon őt szereti a legjobban azt mondja, hogy nem szereti.

2020. ápr. 23. 20:47
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
orvosod mit mondott?
2020. ápr. 23. 20:48
 2/31 A kérdező kommentje:
orvosom? Nincs orvosom. Tudtommal a mizofóniát nem lehet gyógyítani. így el sem mentem
2020. ápr. 23. 20:49
 3/31 A kérdező kommentje:
vagyis van, de az csak háziorvos..
2020. ápr. 23. 20:49
 4/31 anonim ***** válasza:
14%
Anyukádnak nem elfogadni kell ezt, hanem elgondolkodnia, hogy ő mennyire sáros ebben. Egyértelműen valami nagy gáz van a héttérben, aminek a feloldásához pszichiáter kell.
2020. ápr. 23. 20:53
 5/31 anonim ***** válasza:
93%
Rosszul tudod, kérdező. Gyógyítható, ha akarod.
2020. ápr. 23. 20:55
 6/31 anonim ***** válasza:
92%
Pszichológus segít.
2020. ápr. 23. 20:58
 7/31 anonim ***** válasza:
34%
En csaladom koreben megprobalom legyozni magamban, ha egyutt eszunk, munkatarsakkal viszont nagyon nehez, sokszor mar sirhatnekom van az idegtol olyankor. Sajnos az a tapasztalatom nekem is, hogy tobbnyire nem ertik ezt masok es azt hiszik a szemelyukkel van problema, ami egyebkent ertheto, pedig nyilvan nem jokedvunkbol van ez az egesz.
2020. ápr. 23. 21:01
 8/31 anonim ***** válasza:
76%
Ezt a panaszt már vagy ötször kiírtad...
2020. ápr. 23. 21:03
 9/31 anonim ***** válasza:
93%

Engem a hideg kiráz attól, ahogy esznek sokan, ahogy csámcsognak, ha hangosan lélegeznek stb, volt barátom állkapcsa kattogott kaja közben,... Azt hittem, a világból kiszaladok ilyenkor. Másnak ezek fel sem tűnnek...

Amúgy aki nem ilyen érzékeny erre (legyen bármilyen neve), az el se hiszi, mennyore nehéz ezzel együtt élni, ugyanis senki sem veszi komolyan.

2020. ápr. 23. 21:05
 10/31 A kérdező kommentje:

Épp ezaz. Nem veszi komolyan. De még ha nem is veszi komolyan akkor is csak fogadja el..

Mivel tudom úgy meggyőzni, hogy megértse, hogy nekem ez nagyon rossz? De az is lehet, hogy nem azzal van a baj.

Ez csak az ebédnél és vacsoránál van így. Sokszor kell mondanom h,ogy nem vagyok éhes, majd később eszem. Ezzel is csak jót akarok neki, hogy elhiggye, hogy nem vagyok éhes. De közben én mégjobban szenvedek.

2020. ápr. 23. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!