Egyedült nevelt minket anya. Kb 13 évesen voltam szerintem először egyedül otthon.
2020. ápr. 8. 08:36
22/38 anonim válasza:
felsős kortól...komolyan alsósként az utcában játszottam az osztálytársakkal , csoda ha életképtelenek lesznek a gyerekek?
2020. ápr. 8. 09:46
23/38 anonim válasza:
Agyon vannak félte, aztán még húsz évesen se képesek minimálisan SE ellátni magukat.
2020. ápr. 8. 09:52
24/38 anonim válasza:
7 éves kortól mág lehet. Ha nem neveltük életképtelenné a gyereket.
2020. ápr. 8. 11:26
25/38 anonim válasza:
7
2020. ápr. 8. 14:24
26/38 anonim válasza:
16 évesen se?? Ezért lesz sok teljesen életképtelen fiatal felnőtt. 8-9 évesen simán otthon tudtam maradni egyedül, tudtam használni a mikrót, az indukciós főzőlapot is, tudtam mit kell csinálni tűz, betörés akármi esetén, be tudtam zárni az ajtót, volt butatelefonom segítséget kérni. Nyilván fokozatosan lettem megtanítva rá, először csak egyedül jöttem haza, aztán pár órát maradtam. 18 éves korom óta élek egyedül albérletben. (nyilván a szüleim fizetik, suli miatt, nem részletezem.)
2020. ápr. 8. 21:00
27/38 anonim válasza:
Jó gazdagok lehetnek a szüleid ,ha tudnak neked albérletet fízetni.
Majd akkor leszel önálló ,ha saját magadnak fízeted az albérletet addig eltartót vagy ennyi..
2020. ápr. 8. 21:27
28/38 anonim válasza:
Nemrég érettségiztem, egyetemista vagyok, nyilvánvalóan eltartott vagyok :D igen, a szüleim jó egzisztenciát teremtettek maguknak, egy szóval sem mondtam, hogy ez az én érdemem lenne. Életképtelen alatt azokat értem, akik felnőttként egy rántottát nem bírnak megcsinálni maguknak, mert mindig istápolták őket.
2020. ápr. 8. 21:51
29/38 anonim válasza:
#27 es ezt ki kérdezte? Én is külön élek 18 éves koromtól, az én szüleim még egy buszjegyet se tudtak volna kifizetni, nemhogy albérletet, de képzeld,emiatt se többet nem érek se kevesebbet, mint bárki :)
Imádom az ilyen megkeseredett gyászhuszár alakokat, legalabb lett volna egy csepp köze a válaszodnak a kérdéshez...
2020. ápr. 8. 23:28
30/38 anonim válasza:
Ő kezdet el kötekedni és itt mindenki csak köteszik ,hogy ki milyen életképtelen közben ők se jobbak én csak elmondtam neki,hogy ő se jobb és arra ne legyen büszke,ha fízetik neki az albéreltét akkor legyen majd ő keresi meg rá a pénzt.
Én nem vagyok megkeseredve csodálatos életem van minden sikerült az életemben amit eltervezet azt tanulhatam amit mindig is szeretem volna, és jól is lehet vele keresni,csodálatos családom van és elsőre sikerült olyan fiút találnom akiért rajongok szappanoperába illő szerelmünk van.
Az életem pont olyan amit elkébzeltem,sajnálom ,ha neketek nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!