Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobtak itthonról mit tudnék...

Kidobtak itthonról mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Először is minden azzal kezdődött hogy a vírus miatt elveszitetem a munkahelyemet aztán ugye sokat vagyunk itthon és mindennap veszünk a családommal és már ezt nem bírom régen is sokat veszekedtünk de mostmár ez el viselhetetlen és ki lettem dobva holnap mennem kel inenn

sajnos nincs olyan rokonom se barátom akihez tudnék menni fogalmam sincs hogy kihez kel fordulni ilyen esetben most az idegtöl sokat fulladok mivel asztmás vagyok azon vagyok hogy minél előbb munkát találjak 20 ezer helyre küldtem már önéletrajzot de semmi

24/L

2020. ápr. 7. 00:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%
Visszaengedtek, ugye?
2020. ápr. 7. 10:03
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, miért pontozott le a sok okos, de ha oda szól az állandó lakcím és, csak kényszer kijelentést követően tehetnek ki, addig hívhatsz rendőrt és ők majd elmagyarázzák a kedves szüleinek, hogy jogod van ott lakni.
2020. ápr. 7. 11:13
 23/28 anonim ***** válasza:
77%

Megyek megverni a #20-ast (08:29) csatlakozik valaki?

Mi az, hogy befogadod, "szolgáltatásért" cserébe? Ne nézd már ribinek szerencsétlent.

2020. ápr. 7. 11:16
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

Az állandó lakcímnek semmi jelentősége.

Viszont Kérdező, az írásodból ítélve nem vagy túl okos. Lehet, hogy nem kellene mindig beszólogatnod a családodnak, nem? Az is gyanús, hogy ennyire nincs barátod sem. Szerintem a te gépezetedben van a hiba.

Amúgy a "Kell" az két l.

Egyébként biztos csak dühükben mondták, és nem fognak tényleg kirakni.

2020. ápr. 7. 12:07
 25/28 anonim ***** válasza:
87%

"... nem vagyok elviselhetetlen nincs jövedelmem.. és mindenről megmondom az igazat."

1.,

Milyen igazat mondasz meg? A magad igazát? Ki dönti el, hogy mi az "igaz"? Az igazság soha nem egyoldalú dolog.

2.,

Kiknek mondod meg az "igazadat"?

Akik 24 évesen még mindig fedelet biztosítanak neked és eltartanak?

Ne viccelj már!

2020. ápr. 7. 14:33
 26/28 anonim ***** válasza:
91%
Ahhoz nagyon sok kell, hogy egy szülő kidobja a gyerekét, akit eddig, 24 éves koráig pátyolgatott.
2020. ápr. 7. 15:01
 27/28 anonim ***** válasza:

Önkormanyzat? Hivd fel oket es mondd lakhatasi problemaid lettek. Elvesztettes az allasos a jarvany miatt, es jelenleg nincs hol laknod. Ok segiteni tudnak.

Kvazi hajlektalannak szamitasz...

Voltak munkatarsaid? Koztuk nincs egyedul elo? (Gyerekesekhez biztos nem mehetnel a jarvany miatt ok nem.kockaztatnanak befigadassal).

Onkormanyzatnal azert is erdemes erdeklodnod mert lehet van olyan idos ember a telepulesen, aki egyedul el es akihez pl szallasert cserebe elmehetnel dolgozni, bevasarolni, hazi gondozast vegezni. Vagy hasonlo...csak ott ne huzd ki a gyufat.

A helyedben amugy en azt tennem, hogy 1. tesommal szovetkeznek elsore, mert akkor a szuleiddel szemben o is tamogatna jaj hadmaradjon a tesokam

2. Akiknek nagyon megmondogattam az igazam, azoknak nagyon megmondanam azt is hogy szanom banom eldurrant az agyam tiszta ideg vagyok a mu kanelkulisegtol essenkitnem akartam megbantani, amint lehet elmegyek legkesobb a jarvany vegen, de legyszi had maradjak mo djatok meg mik a szabalyok es en betartom oket es a szamat meg becsukom. Sajnalom.

3. Ha van kert kerd meg oket hagyjanak satrazni. Csak mosdoba jarnal be es enni rovid idokre. Persze akkor tenyleg igy legyen. Es akkor lehet megenyhulnek.

4. Beszeld meg oke napkozben eljarsz hogy ne zavard oket, de hadd jarhass haza estere furdeni es aludni. Pl. Reggel 9 es este 7 kozott nem leszel otthon csak ne kelljen z utcan ejszakaznkd vagy mashoz bekuncsorognod magad. Es talan ezt engedik vagy megenyhulnek.

Napkozben meg biztos el tudsz menni olyan helyre ahol legalabb egy padon ulve el lehetsz. Csak legyen eleg meleg ruhad is, ha megis fazni kezdenel.

2020. ápr. 8. 03:55
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"megmondom az igazat", DE hogyan, ott a lényeg. Lehet igazat mondani jóindulattal is meg sértően is.

Ha van a lakóhelyeden hajléktalanszálló, oda mehetsz, vagy a helyi plébániára, paphoz.

Most több helyen keresnek mezőgazdaságba munkásokat, szállással.

2020. ápr. 8. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!