Kidobtak itthonról mit tudnék tenni?
Először is minden azzal kezdődött hogy a vírus miatt elveszitetem a munkahelyemet aztán ugye sokat vagyunk itthon és mindennap veszünk a családommal és már ezt nem bírom régen is sokat veszekedtünk de mostmár ez el viselhetetlen és ki lettem dobva holnap mennem kel inenn
sajnos nincs olyan rokonom se barátom akihez tudnék menni fogalmam sincs hogy kihez kel fordulni ilyen esetben most az idegtöl sokat fulladok mivel asztmás vagyok azon vagyok hogy minél előbb munkát találjak 20 ezer helyre küldtem már önéletrajzot de semmi
24/L
Hah... most nagyon nem fogsz melót találni.
Kajak nincs ismerősöd, aki elbír viselni? Igen nagy gondok lehetnek veled...
Hát földöncsúszva könyörögj, vállald, hogy kussolsz, minden házimunkát elvégzel, stb...
Baráthoz kell bekéredzkedni. Nincs más megoldás. Illetve van: az ajtótok vagy a kaputok elé lecuccolsz egy pokróccal meg a motyóddal, és ily módon szégyent hozol a téged kidobó családodra.
Amúgy miért pont téged dobtak ki, ha olyan sokan vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!