Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobtak itthonról mit tudnék...

Kidobtak itthonról mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Először is minden azzal kezdődött hogy a vírus miatt elveszitetem a munkahelyemet aztán ugye sokat vagyunk itthon és mindennap veszünk a családommal és már ezt nem bírom régen is sokat veszekedtünk de mostmár ez el viselhetetlen és ki lettem dobva holnap mennem kel inenn

sajnos nincs olyan rokonom se barátom akihez tudnék menni fogalmam sincs hogy kihez kel fordulni ilyen esetben most az idegtöl sokat fulladok mivel asztmás vagyok azon vagyok hogy minél előbb munkát találjak 20 ezer helyre küldtem már önéletrajzot de semmi

24/L

2020. ápr. 7. 00:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
19%
Hát ez szomoru
2020. ápr. 7. 01:04
 2/28 anonim ***** válasza:
32%
Többen vagytok családtagok, de egyedül téged dobtak ki? Akkor a többiek nem bírtak elviselni, jól látom? Mert ha ők maradhatnak, akkor veled volt a baj. Ez esetben magadnak okoztad, ami történt.
2020. ápr. 7. 01:29
 3/28 anonim ***** válasza:
84%
Felhívod egy barátnődet, hogy pár napra odamehetsz-e. Csak van valaki, aki el bír viselni.
2020. ápr. 7. 01:32
 4/28 anonim ***** válasza:
27%

Hah... most nagyon nem fogsz melót találni.

Kajak nincs ismerősöd, aki elbír viselni? Igen nagy gondok lehetnek veled...

Hát földöncsúszva könyörögj, vállald, hogy kussolsz, minden házimunkát elvégzel, stb...

2020. ápr. 7. 01:40
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó... nekem olyan családom van kB meghalni lehetne tőlük és nem vagyok elviselhetetlen nincs jövedelmem.. és mindenről megmondom az igazat két barátnőm van az egyik kint él Londonban a másik meg szomolyán aki szintén nincs jóba a családjával..
2020. ápr. 7. 01:44
 6/28 anonim ***** válasza:
64%
Valami megtakarításod van, a munkából? Eléggé lementek most az albérletárak. Keress valami lakhelyet, aztán próbálj munkát találni. Megnőtt a kereslet pl. a futárok iránt, ha van jogsid.
2020. ápr. 7. 01:48
 7/28 anonim ***** válasza:
94%
Azzal az igazmondással tolhattad el. Ha én minden családtagomnak a fejéhez vágnám, mit gondolok róla, rég az utcán laknék.
2020. ápr. 7. 01:50
 8/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs semmim és jogsim se.. asztmás vagyok nem igen bírom a fizikai munkát de az most ilyen esetben nem számít utcát is seprenek a munka az nem szégyen..igen mennék albérletbe de ahhoz meg pénz kel
2020. ápr. 7. 01:50
 9/28 anonim ***** válasza:
83%

Baráthoz kell bekéredzkedni. Nincs más megoldás. Illetve van: az ajtótok vagy a kaputok elé lecuccolsz egy pokróccal meg a motyóddal, és ily módon szégyent hozol a téged kidobó családodra.

Amúgy miért pont téged dobtak ki, ha olyan sokan vagytok?

2020. ápr. 7. 01:53
 10/28 A kérdező kommentje:
Mert öcsém is szintén elvesztette a munkahelyet de én meg tanácsoltam neki hogy menjen árúfeltöltönek..de ő nem akar semmit..és csak én idegeskedek egyfolytában hogy mi lesz
2020. ápr. 7. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!