Már kb nem merek elmenni itthonról, vagy ha igen akkor bűntudatom van miatta. Mit csináljak?
most kezdtem az egyetemet, az apám meg állandóan ordibál velem. Szid engem, hogy semmirekellő vagyok, aki nem csinál semmit itthon, csak aludni meg enni jövök haza.
Heti 1x aludnék a páromnál de már kezd emiatt is a gyomorgörcs elfogni.. amikor megyek haza tőle előre rettegek, hogy jön a kioktatás. Anyukámmal is mindig kiabál...
Felnőtt vagy, nyugodtan szólj vissza, hogy ne beszéljen ilyen hangnemben veled. Nem vagy köteles eltűrni.
Ha nagyon gáz a helyzet, akkor legfeljebb elköltözöl. Egy szobát bérelni egyetem mellett is lehet, akár csak hétvégi munkákkal is.
De én a helyedben simán elmennék ahova akarok. Mit csinál, ha kétszer a barátodnal alszol? Kiabál egyet, ok, becsukod az ajtót és beraksz egy zenét.
Utolsó, az ilyenekkel nem lehet beszélni. Pont így nőttünk fel, mi is megkaptuk, hogy "Hát üljetek le megbeszélni".
Ezt csak az javasolja, akinek fogalma sincs milyen nem normális családban élni.
Az apukád megszokta,hogy ő az úr a háznál és mindenki úgy ugrik és akkorát,ahogy ő mondja.Félelembe tartja az egész családot,az ilyennel semmit nem lehet megbeszélni,csak a magáét fújja.
Költözzél el otthonrúl,ez az egyetlen megoldás.
6,7,8-as értek egyet. Nem jó otthon? Költözz el, lakotárs, barát, kolesz.
A fater már nem fog megváltozni, de Te választhatsz, felnőtt vagy, ne türd el, lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!