Eszméletlen bűntudatom van, de jogosan?!
Múlt héten történt az eset amikoris a vacsoránál beszélgettünk a szüleimmel. Mondtam volna amit szeretnék, és többedjére belevágtak a szavamba, mondatomba.
Én pedig ideges lettem, és nagyon csúnyán beszéltem velük, mondtam nekik, hogy mi lenne ha végre befognák a pofajukat és hagynák hogy elmondhassam amit szeretnek!? Emiatt szörnyű bűntudatom van.
Viszont!
Ez nem először fordult már elő, többször is szóltam nekik, hogy ez engem zavar. Mintha nem hallanák meg, vagy nem lennének kíváncsiak arra, amit mondok, pedig általában értelmes dolgokról beszélek. Mindig hangosabbak, én pedig normál hangnemben beszélek.
Azt is észrevettem hogy csak beszélek-beszélek de nem jut el hozzájuk. Emitt kB semminek érzem magam, és azt amit mondok.
Erre még ratesz egy lapáttal, hogy apukamnak bármit mondok, ő a szöges ellentétjét mondja azonnal, meg ha egyetért(ene) akkor is.
Miért csinaljak ezt és mit lehet tenni?
Köszi a valaszokat.
21l
Nálunk is ez van. De így azért nem beszélek velük...
24/N
Gondolom olyan fontos mondani valós lehetett. Amiatt nem figyeltek rád.
Ha sűrűn sokat beszélsz, akkor azért szakíthattak félbe. (ami érthető is, illetlen is).
Ha tényleg csúnyán beszéltél velük, kérj elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!