Normális, hogy bűntudatom van miatta?
22 éves vagyok, és félig itthon a szüleimmel, félig a párommal lakok. Általában péntektől vasárnapig, vagy csütörtöktől vasárnapig vagyok távol. Most valahogy úgy jött ki, hogy elkéredzkedtem holnaptól (szerda) vasárnapig.
Bár anyukám minden nap este 7-re ér haza, megjegyezte hogy nem szeretne egyedül lenni itthon (párja 10-re ér haza), és...
Bár elengedett, bűntudatom van, amiért elmegyek. Ez normális?
Nem,anyuka foglalja el magát felnőtt nő,ne a lányát használja..
Mi az h elkéretőzől és elenged? 22 éves felnőtt vagy? Max bejelented..
Nem is arról van szó, csak nálunk ez megszokás, hogy szólok, elkérem magam itthonról. Így szoktuk meg tini korom óta.
Nem, ismerem anyukámat. Nem bűntudat keltésből mondta ezt, inkább viccesen. Egyszerűen csak nekem lett bűntudatom, hogy már megint nem vagyok itthon eleget.
Ne haragudj, de ez nem normális.Mi az hogy anyukád nem akar egyedül lenni?találjon hobbit, cseteljen,facebookoljon, netezen, olvasson, főzzön, süssön, varrjon, tornázzon,tanuljon nyelvet,vagy ami érdekli, menyjen konditerembe, könyvtárba,kozmetikushoz, fodrászhoz, indítson ő barátnőkkel tornaklubbot,könyvklubbot,sütő-főzőklubbot,használja a netet, akkora tudáshalmaz van az internettel az átlag ember kezében,hogy el sem hiszik.
Én 42 éves vagyok, anyukád nem sokkal lehet idősebb mint én,viszont az én gyerekem még csak 2 éves.Viszont ha 22 éves gyerekem lenne(koromból adódóan lehetne), akkor lennék a legboldogabb, ha látnám hogy boldogul, dolgozik tanul, építgeti a saját kis életét.És nem akarnám,hogy engem pesztráljon(még ha rokkant, vagy ágyban fekvő beteg lennék, akkor is más megoldást keresnék).
Költözz el TELJESEN.
Nem vagy otthon ELEGET????
22 évesen az lenne a természetes, hogy összeköltözöl a pároddal, és LÁTOGATÓBA mész a szüleidhez. Bűntudat nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!