Nagyon rossz volt ez a döntésem? Kicsit bűntudatom van miatta
tuti biztos hogy kibeszéltek téged a hátad mögött. És most hgoy megszakítottad mindkettővel a kapcsolatot jól elhordanak midnennek és ismét a legjobb barátnők lesznek XD
Az ilyenek nem normálisak. sok kapcsolatban mindig a barátnő szól közbe még akkor is ha egyáltalán nem is beszélsz azzal a bizonyos barátnővel.
Aztán mikor a barátnődnek a barátnője telebeszéli a fejét minden marhasággal rólad, mert mondjuk nem vagy számára szimpatikus még az adott barátnőd ott is hagyhat. Az ilyenekből sosem kértem, rühellem ha egy kapcsolatban a nőm barátnőjének a szava többet számít az enyémnél.
Jól tetted.
Na nalam is hasonlo volt, csak az ilyen 4 ora szunet utani elso uzenetebe kozolte velem, hogy, "most, hogy kelloen kiboritottam, a toke tele van velem" :D
?! Full 4 ora szunet utan, azzal, h. semmit nem csinalok, csak fekszem (epp korhazba voltam), kiborul :D Ez sima hiszti amugy, mi ferfikent nem tudjuk ezt ertelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!