Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kidobtak itthonról mit tudnék...

Kidobtak itthonról mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Először is minden azzal kezdődött hogy a vírus miatt elveszitetem a munkahelyemet aztán ugye sokat vagyunk itthon és mindennap veszünk a családommal és már ezt nem bírom régen is sokat veszekedtünk de mostmár ez el viselhetetlen és ki lettem dobva holnap mennem kel inenn

sajnos nincs olyan rokonom se barátom akihez tudnék menni fogalmam sincs hogy kihez kel fordulni ilyen esetben most az idegtöl sokat fulladok mivel asztmás vagyok azon vagyok hogy minél előbb munkát találjak 20 ezer helyre küldtem már önéletrajzot de semmi

24/L

2020. ápr. 7. 00:38
1 2 3
 11/28 Thispain ***** válasza:
0%
Ne tedd.
2020. ápr. 7. 02:04
 12/28 anonim ***** válasza:
99%
Pénztárost keresnek a tescoban.
2020. ápr. 7. 02:32
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
Figyelj kicsilány,ha oda vagy bejelentve,akkor nem rakhatnak ki csak úgy, ne izgulj.
2020. ápr. 7. 03:42
 14/28 anonim ***** válasza:
86%
Ha szerencséd van, ma már nem akarnak kidobni. Próbálj meg úgy viselkedni, hogy ne adj rá okot, a kidobásodra.
2020. ápr. 7. 04:45
 15/28 anonim ***** válasza:
61%
Ha megtetszik szépen leülsz az ajtó mellé és vársz.Biztos vannak szomdszédok akik majd látják,lehet majd hívják a rendőrséget.Másik dolog: Ezzel az igazmondással vigyázni kell,mert könnyen túl lehet tolni.Majd írj hogy mi történt.
2020. ápr. 7. 05:57
 16/28 anonim ***** válasza:
18%

Fogod magad, elmégy a rendőrségre, ée azonnal feljelented a szüleidet. Igaz, hogy nem vagy kiskorú, de most olyan helyzet van, amikor senki sem tehet másokat totálisan kiszolgáltatottá. Munkát keress, azonnal, de azt a munkáltatót, aki a koronavírus-járvényra hivatkozva dobott ki, szintén be kell perelni, de azonnal. Ha nincs pénzed, akkor fordulj az államhoz. Kérj segítséget.

Első út a rendőrség, és menj azonnal!

2020. ápr. 7. 07:27
 17/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is az igazmondással rontottad el. Ha én is mindig igazat mondanék, akkor biztos kidobna a családom. Egyik szülőm alkoholista, a másik minden mozdulatomba beleköt. Inkább csendben maradok és úgy nem lesz balhé. Illetve kértem már bocsánatot olyanért, ahol 100%-ra tudtam, hogy nekem van igazam, de a látszólagos béke kedvéért muszáj volt. Ha nincsenek barátaid,alakulóban lévő kapcsolatod se pénzed, akkor neked is ezt javaslom. Kérj bocsánatot mindenkitől, maradj csendben, ne mondj igazat aztán ha vége lesz ennek a vírusnak meg lesz munkád, akkor azonnal mehetsz el.
2020. ápr. 7. 08:04
 18/28 anonim ***** válasza:
28%
Ti aztán látatlanban biztos tudjátok, hogyan viselkedik a kérdező. Hasznos választ nem tudtok adni?
2020. ápr. 7. 08:05
 19/28 anonim ***** válasza:
94%
Jelentkezz mezőgazdasági munkásnak olyan helyre, ahol szállást is adnak! Most a román vendégmunkások hazamentek, kell a munkaerő...
2020. ápr. 7. 08:14
 20/28 anonim ***** válasza:
82%

Ha nem kamu a kéedésed, a legtisztességesebb dolog, amit tehetsz:magadba nézve megvizsgálod a helyzetet, mi vezetett idáig.

Pl.: "mindennap veszünk a családommal és már ezt nem bírom régen is sokat veszekedtünk"

Ezt netán az okozta, hogy érvek nélkül, "csak azért is" ellentmondtál családtagjaidnak, még rosszabb esetben te akartad irányítani őket.

Visszamenőlegesen már nem változtathatsz, de hibáidat felismerve MEGBESZÉLED a családdal: hogyan és miben szándékozol változtatni! Ehhez persze hibáid belátása és önuralom kell.

A másik út: elfogadod a család döntését és marad a park padja.

Lásd be, kiharcoltad magadnak a család ellened fordulását.

A fenti javaslatomat elfogadva és a gyakorlatba átültetve TALÁN még visszafordítható döntésük.

Tudatukra kell adni, hogy belátod, nem te vagy a falkavezér - és ezután annak tudatában viselkedsz.

2020. ápr. 7. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!