Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el, hogy el...

Hogy mondjam el, hogy el szeretnék költözni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom, hogy nem a legjobb időzítés most a emiatt a járvány miatt, de tegnap barátaim (akik egy pár, és gyerekkori barátok vagyunk) felajánlották, hogy költözzek oda hozzájuk. Én nagyon szívesen mennék, de sajnos lassan 25 évesen elég rövid pórázon "tartanak" itthon. Hogy tudnám szépen, finoman beadagolni, hogy mit szeretnék? Több szabadságra lenne szükségem. Itthon sajnos semmi magánszférám nincs. Se saját szoba, se egy zúg ahová elbújhatnék. Barátoméknál ez mind adott lenne.

Válaszokat előre is köszönöm. 24/F

2020. ápr. 3. 09:24
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Pontosan így! Szeretnék költözni! 24 évesen jogod van az önálló életre, nem kell szülői beleegyezés!
2020. ápr. 3. 09:32
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem Szeretnék költözni, hanem Költözök! Sziasztok, majd jelentkezem.
2020. ápr. 3. 09:45
 3/28 anonim ***** válasza:
90%

25évesen elég rövid pórázon tartanak? Hogyan? HOGYAN??

Mit csináltál 15-18ig amikor a legtöbb ember lázadó korban van?

Én nem vágom milyen emberek a szüleid, de ha sikerül a költözés nem biztos hogy vissza néznék... Nekem már a 8évesen a lányom aludt barátnőjénél és fordítva. Esküszöm nem értem. Ha meg esetleg a 3 gyerekem közül bejelenti valamelyik hogy költözik, én leszek a legboldogabb! Miért? Mert sikerült a nevelés és megáll (legalábbis megpróbál megállni) a saját lábán. Szerintem.

2020. ápr. 3. 09:47
 4/28 A kérdező kommentje:
Csak tartok attól hogy megsértődnének.
2020. ápr. 3. 09:48
 5/28 anonim ***** válasza:
89%
Nem érdekelne a sértődés. Majd megnyugszanak. Anya-apa, holnaptól Józsiéknál lakok. Ha nektek jó, x alkalommal egyszer meglátogatlak titeket.
2020. ápr. 3. 09:52
 6/28 A kérdező kommentje:

Kalap Úr!

Hogyan tartanak rövid pórázon? Mindenről be kell számolni, hogy hova, mikor, kivel megyek akárhová is, és hogy mikor jövök haza. 3-man vagyunk testvérek én vagyok a középső. Másik 2 testvérem szabadon van engedve, pedig öcsém meg csak 14 lesz. Az hogy ott aludjak valahol? Esélytelen, vagy nagy konyorgesek közepette. Ha ellentmondok, besertodnek ( legfőképp édesanyám) és én vagyok a legrosszabb ember a világon.

2020. ápr. 3. 09:53
 7/28 anonim ***** válasza:
92%

Ha elkezdenéd lassan adagolni, tuti lebeszélnek.

Sértődjenek, ennyit megér az életed, nem?

2020. ápr. 3. 09:54
 8/28 anonim ***** válasza:
82%

Ennyi idősen nem kérsz engedélyt, hanem mész.

Viszont mondjuk azért tényleg nem a legjobb az időzítés.

2020. ápr. 3. 09:56
 9/28 anonim ***** válasza:
98%
Tedd meg. Igen, meg fognak sértődni. De majd megnyugodnak.
2020. ápr. 3. 09:58
 10/28 anonim ***** válasza:
86%

Hát figyelj én tudom mondani a saját példánkat a párommal. Megbeszéltük hogy összeköltözünk egy albérletbe. Amikor elmondtuk a szüleinknek az enyémek jól fogadták, támogatták az ötletet. Az ő szülei kiakadtak hogy miért nem hozzájuk megyünk.:D El lett mondva szépen nyugodtan hogy saját életet szeretnénk, attól még megyünk majd látogatóba, nem azért megyünk mert nem szeretjük őket, ez az életrendje, elég idősek vagyunk már hozzá stbstb.

Ezeket mond el te is ha kiakadnak, nekünk ez be is jött és már nincsenek megsértve. Remélhetőleg neked is beválik. És ne engedj az érzelmi zsarolásoknak, te is tudod hogy teljesen normális hogy el akarsz költözni. Sértődjenek meg ha akarnak, majd úgyis megbékélnek de ha engedsz nekik akkor még 40 évesen is velük fogsz élni.

22/L

2020. ápr. 3. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!