Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitől félthet anyám ennyire?

Mitől félthet anyám ennyire?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell ,hogy ketten lakunk egy házban, egyedül nevel.. én most leszek 17, ő 48...

Tegnap este rajtam volt a fejhallgató, emrt játszottam a gépen. Emiatt nem hallok semmit, emrt mindkét fülemet takarja..

Egyszercsak anyám megjelenik az ajtóban, levesze ma fejhallgatót, látom ,hogy kiverte a víz, kapkodja a levegőt. Kérdezem tőle: Anya mi a baj? Hát az, hogy nem válaszoltál, pedig már nagoyn hangosan üvöltöttem neked, azt hittem bajod van..

erre én: rajtam volt a fejhallgató nem hallotalak.. És mi van, ha aludtam volna? mert 23:40 van.. Erre anyám: Azért kiabáltam, hogy meghalljál.. én: És mit akartál mondani? Azt, hogy jó éjszakát, én már alszom.. És ezért fel kell kelteni? (aludtam volna). Nagyon megijedtem, azt hittem rosszul lettél, hogy nem hallasz. Már majdnem hívtam a mentőket..

Aztán: Anya. A normális emberek, ha nem hallja a másik odamennek hozzá közelebb. Ha én nem hallak, arról nem tehetek, én is odamegyek hozzád, ha épp főzöl és nem hallod amit mondok..

Ennyi volt a párbeszéd, ezután meg is sértődött...

Komolyan.. mindig a legrosszabbra gondol.. Nem hallom a házban és egyből már halott vagyok..

Most meg elvette a fejhallgatómat és megtiltotta, hogy becsukjam a szobám ajtaját, csak azért, hogy idézem "mindig meghalljuk egymást".. Megkeseríti az életemet! Szerintem ez nem normális :(

2020. márc. 14. 10:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
51%

"olyan sokkot kapott..."

Nem kapott sokkot, csak épp nem jutott eszébe semmi, mert váratlanul érte, amit mondtál, és erre még sose gondolt, így nem volt kész válasza. Esetleg meglepett képet vágott, csodálkozott, hogy azt mondod, amit, de sokkot nem kapott.

2020. márc. 15. 09:35
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

Hagyjátok már szerencsétlen kérdezőt, nem, nem normális az anyja és nem kell örülnie hogy valaki aggódik érte. Orvosi értelemben sem normális eset hogy valaki annyira félti a 17 éves fiát LAKÁSON BELÜL hogy ha öt percig nem válaszol, pánikrohamot kap mert biztosan meghalt. Ha valaki ennyire pánikos annak pszichológushoz kell járnia. És nem a kérdezőnek kell a végtelenségig alkalmazkodnia, komplex érvrendszerrel megindokolnia és megvédenie hogy miért akarja magára csukni az ajtót vagy fülhallgatóval játszani, nem a 17 éves gyerek dolga a saját érzéseit és mentális egészségét alárendelni az anyja problémáinak, pláne nem örülnie ennek.

Gondolkodjon már a sok károgó aki szerint milyen borzalmas gyerek, meg csak kicsit aggadósabb az anyuka, ti tényleg így éltek, szerintetek folyamatosan vészhelyzet van? Ha nem hallja hogy beszélsz hozzá, tényleg a leglogikusabb magyarázat hogy egy 17 éves, felteszem egészséges szervezetű fiatal fiú minden előjel nélkül váratlanul csendben eldőlt a szobájában és meghalt, nem pedig az hogy zenét hallgat vagy alszik?

Kérdező, nincs más felnőtt a családban akivel erről beszélhetnél? Apád, idősebb tehód, nagynénéd, nagybátyád, nagyszüleid, valaki aki nem viselkedik úgy mint édesanyád?

2020. márc. 15. 23:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Egy idősek vagyunk, mégse értem, hogy lehetsz ennyire gyerekes. Egyszerűen borzalmasan hálátlan vagy és nem becsülöd meg amid van! Nemsokára jogilag felnőtt leszel, szavazó képes, nőj már fel!
2020. márc. 16. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!