Mitől félthet anyám ennyire?
Azt tudni kell ,hogy ketten lakunk egy házban, egyedül nevel.. én most leszek 17, ő 48...
Tegnap este rajtam volt a fejhallgató, emrt játszottam a gépen. Emiatt nem hallok semmit, emrt mindkét fülemet takarja..
Egyszercsak anyám megjelenik az ajtóban, levesze ma fejhallgatót, látom ,hogy kiverte a víz, kapkodja a levegőt. Kérdezem tőle: Anya mi a baj? Hát az, hogy nem válaszoltál, pedig már nagoyn hangosan üvöltöttem neked, azt hittem bajod van..
erre én: rajtam volt a fejhallgató nem hallotalak.. És mi van, ha aludtam volna? mert 23:40 van.. Erre anyám: Azért kiabáltam, hogy meghalljál.. én: És mit akartál mondani? Azt, hogy jó éjszakát, én már alszom.. És ezért fel kell kelteni? (aludtam volna). Nagyon megijedtem, azt hittem rosszul lettél, hogy nem hallasz. Már majdnem hívtam a mentőket..
Aztán: Anya. A normális emberek, ha nem hallja a másik odamennek hozzá közelebb. Ha én nem hallak, arról nem tehetek, én is odamegyek hozzád, ha épp főzöl és nem hallod amit mondok..
Ennyi volt a párbeszéd, ezután meg is sértődött...
Komolyan.. mindig a legrosszabbra gondol.. Nem hallom a házban és egyből már halott vagyok..
Most meg elvette a fejhallgatómat és megtiltotta, hogy becsukjam a szobám ajtaját, csak azért, hogy idézem "mindig meghalljuk egymást".. Megkeseríti az életemet! Szerintem ez nem normális :(
A szigetelt fülhallgatóból is ki lehet hallani - a speciális zajvédő-fülhallgató mögött is lehetett hallani amikor olyat viseltek ismerőseim, tehát nem lehetett olyan halk amit hallgattál.
Én csak jót akarok neked, hogy ne hallgass emelt hangerőn semmit, tudom milyen súlyos halláskárosodással élni. Persze le kellett pontozni de ez engem nem zavar.
"már 2 éve is ilyen volt.. nincs köze a vírushoz.."
Én is ezt mondom: aggódósabb, mint az átlag. Nem tehet róla. Ő ilyen. Toleránsabbnak kéne lenned.
Egyébként is, mi értelme a fejhallgatónak, ha úgyse úgyse nyomod fel a hangerőt? Akkor játsszál fejhallgató nélkül: a nem túl hangos játékzaj nem zavarna senkit, viszont hallaná az anyukád, hogy játszol, azért nem hallod őt, és nem rémülne halálra. Ha szereted, megér ennyit a nyugalma.
Higgyétek el, toleráns vagyok vele, csak elsőre mindig fura, mert nem tudok hozzászokni ahhoz, hogy ilyen.
Aki a hangos zenét írta: Hidd el nem én pontoztalak le, teljes mértékben egyetértek veled...
Aki azt írta, hogy ne legyen ilyen gyerek, mint én: Ez alatt mégis mit értesz? Ott kéne lennem mindig anyám szeme előtt, hogy lássa, ha összeesem?
Eltudom képzelni h,ogy állandóan ezen fantáziál, ezért van ennyie kikészülve..
Ha láttátok volna, hogy hogyan viselkedett...
folyt róla a víz, kapkodta a levegőt, olyan ideges volt.. Mintha már a lépcsőn tudta volna, hogy mi fogja fogadni a szobában..
Rengetegszer elmondtam neki is: Csak magának tesz rosszat azzal, hogy előre idegeskedik. Ezzel az én életemet is tönkreteheti,elképzelhető, hogy ezek után én is ilyen apa leszek..
Félek, hogy én is ilyen aggódós szülővé fogok válni :(
Azóta amióta ilyen azóta én is mindenben a rosszat látom! TÖNKRETESZ!!!!
Ezelőtt BÁRMI történt SOHA nem gondoltam h,ogy baj van..
Biztos azért nem veszi fel a telefont, mert nem ér rá..
Anyám nézőpontjáből: Biztos azért nem veszi fel, mert most dobják be a dunába feldarabolva egy zsákban...
Igen, egyáltalán nincs benne rosszindulat..
Csak túlzásba viszi és egy ilyen beteges képzelet világban él... És azt hiszi ,hogy a fiát bármikor ugráltathatja..
agyon hosszúak a kommentjeim, bocsi, hogy regényeket kell olvasni, de számomra ez nagyon fontos!!!!
Az a része is fura, hogy felszól nekem, hogy megy aludni.. Mi van, ha én már alszom? Felébreszt?
Ezt is elmondtam neki.. Írtam is asszem a kérdésben..
Erre nem tudott válaszolni olyan sokkot kapott...
"elsőre mindig fura, mert nem tudok hozzászokni ahhoz, hogy ilyen"
Nincs "mindig" "első" eset. Tíz éve volt az első, tehát már nem lehet fura.
"Rengetegszer elmondtam neki is: Csak magának tesz rosszat azzal, hogy előre idegeskedik. Ezzel az én életemet is tönkreteheti"
Akkor rengetegszer hülyeséget beszéltél, mert nem csak magának tesz rosszat, hanem neked is.
Nem lehet veled könnyű kommunikálni, összevissza beszélsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!