Anyám nem enged apukámmal találkozni a koronavirus miatt?
Figyelt kérdés
Apukám kint dolgozik Dániában és él együtt a barátnőjével,ezért anyám azt mondta,hogy nem találkoztatok vele.Szerintetek igaza van?Hogy győzzem meg,hogy lássam apukámat?2020. márc. 11. 17:00
1/25 anonim válasza:
Ha nem tud jönni és te sem tudsz menni, akkor hogyan találkoznátok...?
2/25 anonim válasza:
Sehogy bird ki ezt a kis idot. Majd talalkozzok ha nem lesz ekkora nagy veszely.
3/25 alletta válasza:
most durcás vagy édesanyádra, de hidd el igaza van. majd ha lehet, elmúlik a veszély, biztos megengedi, hogy találkozzatok.
4/25 anonim válasza:
Nem a vírus miatt nem találkozhattok, hanem mert ő Dániában van, te meg Magyarországon.
5/25 anonim válasza:
Milyen veszély? A 20 év alattiakra kb veszélytelen a vírus, ezért se zárták be az iskolákat eddig.
6/25 anonim válasza:
Viszont ugyanúgy terjesztik, te nagyokos. O lehet, hogy nem lesz beteg, de a környezetet megfertőzi.
7/25 anonim válasza:
Az egyetemeket bezárták a sok külföldi diák miatt.
És bárki terjesztheti sajnos.
Kérdező, bírd ki, ott az internet, tudom nem olyan, de tartsátok ott a kapcsolatot addig!
8/25 anonim válasza:
Plusz mielőtt valaki jönne az influenzával...azt ismerik, ezt még nem teljesen.
9/25 anonim válasza:
Egyelőre sehogy. Dániában 1 nap alatt háromszorozódott meg a fertőzöttek száma.
Én nem csípem a pánikkeltést, virológus sem vagyok, de nem mernék olyan felelőtlen kijelentéseket tenni még anonim sem, hogy "jaj, ez a vírus semmi, túl van tolva," stb. Ismered az ezer éves mondást, miszerint jobb félni, mint....
10/25 anonim válasza:
Akkor fogj tollat papírt, mint a régi szép időkben és írj neki levelet. A betegséghullám most tetőzik, majd elül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!