Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nem enged apukámmal...

Anyám nem enged apukámmal találkozni a koronavirus miatt?

Figyelt kérdés
Apukám kint dolgozik Dániában és él együtt a barátnőjével,ezért anyám azt mondta,hogy nem találkoztatok vele.Szerintetek igaza van?Hogy győzzem meg,hogy lássam apukámat?

2020. márc. 11. 17:00
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jelenleg tök igaza van anyukádnak! Könnyen lehet, hogy anyukád utálja apádat és most kapva kap az alkalmon, hogy ne találkozzatok... Viszont! Jelenleg teljesen indokolt, hogy a koronavírus miatt ne találkozzatok!!! Dániában is terjed, ott is sokan utaznak...találkoznak mindenféle nációk, és egyáltalán nem garantált, hogy apukád nem kapja el. Szóval ez most nem vicc!

Akár elkaphatod, és túléled, hisz a fiatalokra annyira nem veszélyes, de simán tovább terjeszted majd, és ha egy gyengébb szervezetű vagy idős rokonod, ismerősöd elkapja, simán belehaltalt. Miért kellene kísérteni a sorsot???

2020. márc. 12. 09:34
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat apukám jött volna haza amúgy.Nagyon csalódott vagyok,hogy nem láthatom :(
2020. márc. 12. 10:22
 23/25 anonim ***** válasza:
5%

Én nem értem ezt az őrületet. És akkor mi van, ha terjed? Mi van, ha mindenki prüszköl és köhög? Vajon hányan élik túl? Szinte mindenki!!! Azok halnak meg, akik már eleve vacak pozícióban vannak. Igen, vannak halottak, de nem automatikus a halálozás.

Én sem fosok, pedig szívbeteg vagyok. Magasról tojok rá, egyáltalán nem is érdekel. Influenzás SOSEM voltam, ez egy kicsit erősebb, de ebbe se halok bele.

Én is külön élek a gyerekeimtől, csak én Angliában. Nyáron akarnak kiköltözni hozzám, hogy itt folytassák az iskolát. Nem gondolom, hogy ez megállítja őket.

Ez a mai média. Ha van valami jó, akkor azt nem mondják, ha van valami rossz, elkezdik pumpálni akkorára, hogy csak na. Szószerint bolhából elefántot csinálnak. Mert így éri meg nekik, hogy a középpontban legyenek. Autóbalesetben többen halnak meg naponta, mégsem tilos vezetni.

Anyukád szeret téged, azért nem engedi, hogy találkozzatok. Csak arról nincs fogalma, hogy pl. Dániában mennyire veszélyes a helyzet, jobb vagy rosszabb, mint itthon. Mert ha jobb, akkor miért pont Apád hozná rátok a vírust? Ha rosszabb, akkor meg miért csak tőle lehetne elkapni, mikor Magyarországon is fennáll a veszély? A nők érdekesek, amikor nagy döntéseket kell hozni. Sokszor pánikolnak olyan dolgokon, amelyek nagyon egyszerűen megoldhatóak.

2020. márc. 12. 10:38
 24/25 anonim ***** válasza:
92%

#23:

Na te se véletlenül lettél lenullázva...^_^

2020. márc. 12. 13:28
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

10:38

"Én sem fosok, pedig szívbeteg vagyok."

Úgy tűnik, hogy inkább agybeteg!!

2020. márc. 12. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!