Szabad olyannal találkozni, aki koronavírus által erősen érintett térségből származik?
Ha el tudod kerülni, mindenképpen. A vírus elnyomó többsége közösségben terjed, rokonok, családtagok, munkatársakon keresztül.
Ha fontos munkamegbeszélés, azt érdemes Skypera rakni.
Mennyire veszélyes a vírus?
Egyébként nem fontos annyira. Egy barátom Koreából. Napokon át kérleltem, h ne jöjjön, ha nem muszáj....jöjjön inkább nyáron vagy késő tavasszal. Nem érdekelte.
Nyilván, szarnak rá az emberek (még), nekem is több kollégám jön haza nemsokára fertőzött területekről. Sajnos nekem elkerülhetetlen velük a találkozás és a munka.
Ha teheted ne kontaktolj vele.
A vírus nem túlzottan veszélyes, normál immunrendszerrel rendelkezőkre. Kb 50% kerül kórházba, 10% intenzív osztályra, és 2-3% hal meg. Inkább az idős rokonokra kellene gondolni. Náluk egy kórház az komoly trauma.
Simán hazahozhatja... de tökmindegy. Ne pánikolj, már szinte biztos hogy napok óta vannak fertőzöttek, csak a kormány eltitkolja.
Nem is kell eltitkolni, mert egyszerűen nem tesztelnek 😃
Szóval lehet felesleges ezen aggódni. Meglátod, leszarják, simán bármilyen tesztelés nélkül átjönne a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!